[社区发布] [j2][IQ博士][01~08,10~14,16~19,21~24][日粵雙語]

ngyan1600 发布于2009-7-18 12:17 10346 次浏览 99 位用户参与讨论   [复制分享主题]
2497341O1 发表于 2009-7-18 22:27:38 | 显示全部楼层
好嘢~
6 U* t* n1 v- B- }& ^& y8 J& v2 O請問大傢知浯知道J2會浯會播曬243集啊?
3 x$ ~' F) n) ^' }/ j8 i/ z! W
$ B& J# ^* I9 ]+ b; B5 D& M俄糸IQ博士嘅超級fans嚟嘎~
) d. L' U' [0 G* E% y眞糸好希望佢會播曬243集~( H  G* V; D2 n4 E& }) g3 M' l, e
吖c 发表于 2009-7-18 20:15
+ h8 Y9 u6 }- _: x

) {' n& j/ K$ _: S( t8 d' g
9 Q9 V- z0 {. E$ @* e
  t$ h1 a$ L& m8 s5 Y聽講祇係播到145集.

bill203 发表于 2009-7-18 22:30:15 | 显示全部楼层
哈哈,终于看到有高清的,谢谢楼主分享

ngyan1600 发表于 2009-7-18 22:38:11 | 显示全部楼层
多谢1600兄,教路,我又学到嘢了,第日要改称呼为“多声道”$ J) H& Z  S, y: J5 ?
光美你哩边仲喺更到30集?3 o! K& E( `1 L! a$ t; h
ninaomu 发表于 2009-7-18 20:02
5 ?6 H4 V% Z2 A; a8 ]1 }
睇黎我唔記得更新呢邊

aubert22 发表于 2009-7-18 22:50:26 | 显示全部楼层
老调重弹。。。。$ J& J! n! J% @3 D, J! t1 x
标清台576i将分辨率拉到720P意义不大。。。
; t2 S" k( X, o8 |0 W. Y5 X3 q! R1600兄又挖一坑:命运守护夜合成版、数码暴龙03合成版、光之美少女-终极之心、四驱兄弟合成版、高达00合成版、夏娜合成版、小樱合成版、dorime第3辑合 ...2 @; r% {/ Y* S1 S
ninaomu 发表于 2009-7-18 17:45
) N4 x  p! K* V. y8 t( Y4 u
你唔洗TO畀我睇~我系用问句答我楼上嘎啫~

kevinchan 发表于 2009-7-18 23:05:14 | 显示全部楼层
支持先,今日下载咗,硬係觉得怪怪地嘅,放全屏始终唔习惯。问个新手问题,可唔可以搞到无边噶?

hydedvd 发表于 2009-7-18 23:15:47 | 显示全部楼层
高清版本要支持吓啊·····
7 E$ ]) \1 e. H* I8 m2 p/ D+ v3 n1 V6 @

lmf1127 发表于 2009-7-19 00:31:40 | 显示全部楼层
多謝你的分享,正呀,唔該晒你。

ngyan1600 发表于 2009-7-19 01:04:04 | 显示全部楼层
支持先,今日下载咗,硬係觉得怪怪地嘅,放全屏始终唔习惯。问个新手问题,可唔可以搞到无边噶?, |. `, v5 n. l' }- k, n  ~
kevinchan 发表于 2009-7-18 23:05

6 g8 E* U* j  o2 u$ Sj2/高清台d片壓avi,要cut邊好煩,因為要先壓一次,之後再重壓一次先可以係重壓果次度cut邊,但係咁做對畫質有一定影響,所以神風後期我以經放棄cut邊

吖c 发表于 2009-7-19 01:40:05 | 显示全部楼层
好奇怪~
6 \  G/ m8 T7 y$ g; v+ H我下載之後播浯到~" M2 D9 N6 S- Z, o# @) z
* d* P# K; S3 c" m! ?0 T
但糸我部腦可以播到其他mkv嘅文件~! A4 z% z; Q4 H' e
好奇怪~
- b7 z' {3 Z% W8 G8 K! L5 r下載多次先~

tenpp 发表于 2009-7-19 07:23:33 | 显示全部楼层
日粵雙語收藏版, 多谢多谢..................

翡翠誓言 发表于 2009-7-19 08:01:16 | 显示全部楼层
感謝樓主!!!!!!!!這麼高質量的東西

jimmer 发表于 2009-7-19 10:46:55 | 显示全部楼层
哇...高清经典动画啊~