[每日闲聊] 【灌水】矛盾的回归

Mickey 发布于2009-6-26 22:54 3921 次浏览 71 位用户参与讨论   [复制分享主题]
j95101 发表于 2009-6-27 10:32:11 | 显示全部楼层
嗯。回归啊,都几有趣

cao0422c 发表于 2009-6-27 12:02:07 | 显示全部楼层
回归呢个问题....9 h) V% L& {6 S9 M+ d  t) Y
算啦..继续潜水

Kiver 发表于 2009-6-27 12:08:30 | 显示全部楼层
不使甘郁闷啵,靓不靓是见人见智的,2 T- a2 F3 J4 e6 w, B
只是你男友屋企人中未完全认识你,被点时间他们啦,只要相处多,他们就会发现你的优点,中意你噶啦!
  O- L/ N2 D! e" r4 i; W/ y相信内在美比外在美更值得人欣赏。2 B. ~8 a* o/ F/ f# y

% {4 ]+ _8 }+ p8 q" d+ I只要你男朋友坚定,同你同一阵 ...8 O! ]% ~, v( g/ m6 n
雪比 发表于 2009-6-27 10:24

; O0 s. {8 h# @9 |; h0 M& u4 B7 i1 j* b/ @. C9 o3 t( b" b1 [6 \
水后的误导能力真强~~~

Mickey 发表于 2009-6-27 13:26:39 | 显示全部楼层
hihi!~O(∩_∩)O哈哈~  我都刚翻来唔耐8 `# [  d9 @; }' A- k  m( u0 X! p
紫舞枫林 发表于 2009-6-27 07:13
& @  C) ^. b6 b- P; J) V- V8 U3 u6 f
# d3 L( q! l+ q6 b; [2 _
好久不见了紫舞~~~
+ v/ x# j. G5 m  R* k5 [- E呵呵

Mickey 发表于 2009-6-27 13:27:59 | 显示全部楼层
水后的误导能力真强~~~' f8 I4 }3 e1 Y% F
Kiver 发表于 2009-6-27 12:08

) z6 \5 N( Z, e2 b3 N5 a0 z
/ Q) H7 ^; I2 m" Q5 X2 Y) g我边有误导啵~9 i6 i( U1 J8 B
本来就是唔是美女~~~

Laputa81 发表于 2009-6-27 14:16:57 | 显示全部楼层
又真喺几鬼耐无见过啰~~~~

kalaso 发表于 2009-6-27 22:10:54 | 显示全部楼层
响见到他屋企人之前我都唔知道会甘家
: X. z3 j; f/ Y+ z: n9 [Mickey 发表于 2009-6-27 00:13
1 b) j6 U/ q7 {) E# k3 N% i

$ ~3 J. g' F" T仲以为D长辈5会净系T表面咁肤浅嘅添 5 J! t5 X/ u5 h! l
点知

tandong 发表于 2009-6-28 00:44:54 | 显示全部楼层
我边有误导啵~
9 t5 w( i2 }- Q9 k9 m# B本来就是唔是美女~~~
0 t+ f) Q' O! CMickey 发表于 2009-6-27 13:27
8 m9 J$ K( z3 @- ~2 T3 s
咁发张相证明下啦!!

Mickey 发表于 2009-6-28 00:48:13 | 显示全部楼层
又真喺几鬼耐无见过啰~~~~) Z' l9 L( z  e9 g  p/ s' H
Laputa81 发表于 2009-6-27 14:16
5 m; Q1 p, `% D. b6 Q$ I* {8 q
: ?/ D5 H) N2 e- s& A
81仲响度窝~~
2 O" ?$ i% L& \) E呵呵~
  ~2 V( K) }  K! B. {$ \' N! _% _好耐无见

Mickey 发表于 2009-6-28 00:48:56 | 显示全部楼层
仲以为D长辈5会净系T表面咁肤浅嘅添 $ `3 U" d1 Z4 ~$ _% i8 A7 F6 c4 `
点知0 `* z: P2 n+ q- v; u
kalaso 发表于 2009-6-27 22:10
0 J& U: {6 D$ O/ g7 ]$ E$ Y& S6 l

. ?6 [; D' i; Q' s8 [呢个年头怪人特别多啊~~

雪比 发表于 2009-6-28 03:00:07 | 显示全部楼层
水后的误导能力真强~~~) R  {0 A$ S' z8 A% t- j6 I
Kiver 发表于 2009-6-27 12:08
: O* f. v! F% [

9 ^% g8 e' }. `3 E" s4 _0 e' k我系不系有D乜野搞错左阿??

Kiver 发表于 2009-6-28 16:16:15 | 显示全部楼层
我系不系有D乜野搞错左阿??! B6 m/ m+ u( N  f
雪比 发表于 2009-6-28 03:00
. \! o: m8 I1 \* J& t

7 q9 `& z; f6 g3 f/ ~$ d你搞错左D乜野啊?