[每日闲聊] 【灌水】矛盾的回归

Mickey 发布于2009-6-26 22:54 3920 次浏览 71 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kalaso 发表于 2009-6-27 00:01:56 | 显示全部楼层
唉,讲开呢个就郁闷
: @# n! m( K; B$ I* g男友屋企人就是嫌我唔够靓6 c1 k. O9 U4 U8 k+ c& A
唔中意我啊~~5 l, ?# a! t: Z! ]% c
郁闷到死甘制~~
. S( K1 p1 b; J. }3 o+ AMickey 发表于 2009-6-26 23:50

6 Y0 S# W" k0 E$ B6 }; a" E- ?: D$ M7 _! \

; G( z  Q* \0 {/ q# r囧,男友都未嫌屋企人倒嫌起来了# c5 K( e& q2 |8 q
LZ一定系靓女
: E+ c9 q5 Z" p$ Z$ |* x" v( J. Q晒张相出来 我地支持你

Mickey 发表于 2009-6-27 00:07:15 | 显示全部楼层
晕咯$ k, t6 \; C* |1 W- U$ o
  {8 |" x: F9 a/ G( z
早知。。。。。。
( h2 }  J& ]7 G) P9 oKiver 发表于 2009-6-26 23:57
- w' {  `7 Y: S/ m% H+ |

4 F$ b3 ?7 |$ l$ T早知咩啊?/ {) \# Z8 I1 `% ]( G( C/ B( c8 e

Mickey 发表于 2009-6-27 00:08:48 | 显示全部楼层
囧,男友都未嫌屋企人倒嫌起来了
( U& \% F5 }" I( O* B. ~LZ一定系靓女) a6 C# Z* i& d
晒张相出来 我地支持你8 N* [# k; F: E9 R) `. d- |
kalaso 发表于 2009-6-27 00:01

- R  T+ }* f, E/ ~  A# N5 O/ @8 i7 W( h7 M: n& _
算啦~~
) K3 N8 u7 b( b9 B  }好在而家男友都好似好坚定甘
% X) x/ P3 G% G: z; ~! i不过我怕他迟早会被他屋企人同化者……

kalaso 发表于 2009-6-27 00:08:56 | 显示全部楼层
有早知无乞衣啊

Mickey 发表于 2009-6-27 00:13:43 | 显示全部楼层
有早知无乞衣啊! {. |0 I  d* @+ m
kalaso 发表于 2009-6-27 00:08
' I2 O# w: c& R" }% ~8 e

F; J- C9 M% l5 p8 T: d响见到他屋企人之前我都唔知道会甘家

熊猫仔 发表于 2009-6-27 00:20:06 | 显示全部楼层
一次生两次熟,更何况已经见过N次啦!~~`

tandong 发表于 2009-6-27 00:56:42 | 显示全部楼层
晕咯
( \9 v+ k2 d2 L( r. z5 m3 P4 }7 S. R' I" `& ]+ e
早知。。。。。。& j, q: x$ v  h+ T( ]- h4 x4 |
Kiver 发表于 2009-6-26 23:57
嗯,不流别人田!!

tandong 发表于 2009-6-27 01:00:16 | 显示全部楼层
欢迎回归* F: Q" H) G/ M3 p/ ~% D
有无木目睇噶
4 ~: E0 @* F- Z7 L' Xkalaso 发表于 2009-6-26 23:55

3 ?: W% b: D$ B/ I我地酥酥又发木目!!

kwanyeung 发表于 2009-6-27 03:00:58 | 显示全部楼层
依排好多老手回歸?

紫舞枫林 发表于 2009-6-27 07:13:50 | 显示全部楼层
粤漫社的各位朋友仔
8 ]) c: P. K9 E$ R( R, e$ e   好耐唔见啦~~
# C: D3 X6 m9 M) y% m2 S   而家睇到的名唔多识,稍微流汗一下
3 R) C9 `, |% o& {! t1 M4 u
0 D) s6 g5 b- g   论坛一段时间无见- m4 k* B) X* R5 ]7 S
   多左个粤语配音组哦( ?% b+ E7 t1 N+ O
   当然要小小捧场一下/ O* T& D. Z8 a

( j" W) S/ p+ X   本次题目是矛盾的回归
9 U# K2 R/ Z- Q6 x   点解甘讲?
+ A: C# t; z, a   因为讲回归, ...
2 ]! {3 u3 j  K% }$ xMickey 发表于 2009-6-26 22:54

( U# B9 [2 E# Y2 j: {hihi!~O(∩_∩)O哈哈~  我都刚翻来唔耐

雪比 发表于 2009-6-27 10:15:48 | 显示全部楼层
欢迎你回归阿,前辈!
$ ]' L0 d1 M- [' N; J' I9 J+ K虽然不识你阿,不过你似乎好受大家的欢迎,所以不使怕啦,有甘多的老友。

雪比 发表于 2009-6-27 10:24:19 | 显示全部楼层
唉,讲开呢个就郁闷9 r" L1 I4 w* [# {; v/ J7 f. u
男友屋企人就是嫌我唔够靓
: l1 _1 {! K3 ^) [& i唔中意我啊~~6 C2 u2 V& _8 E4 ?
郁闷到死甘制~~+ c, `, i/ G7 {1 t8 ?0 N/ M7 H# b
Mickey 发表于 2009-6-26 23:50
/ p" U( x, g% Y3 S* I
1 P8 }+ K) X1 }  M5 {3 s6 _
不使甘郁闷啵,靓不靓是见人见智的,
) i3 A& k; z/ d+ q: C6 a只是你男友屋企人中未完全认识你,被点时间他们啦,只要相处多,他们就会发现你的优点,中意你噶啦!
0 @4 M7 G' R1 w/ |9 J8 A! t相信内在美比外在美更值得人欣赏。# A8 ?) ^9 o1 m+ ^2 J) }  B

& R1 ^" b4 [, v* ]只要你男朋友坚定,同你同一阵线的,甘就无问题。