[迅雷快传] 【MU分流】龙珠一世153集TVB粤语(一刀合成版),全部更新完毕

kevinchan 发布于2009-6-24 17:08 18836 次浏览 315 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2009-6-24 21:19:55 | 显示全部楼层
無理由嘅~# y2 q+ N- ^- ~. }& ~  f

/ |( H; o1 S1 ~& l! e你用方式來傳?頁面上載定mega管理器定其他
" B! J- r$ b! v0 d0 x& ^mcnynbajay 发表于 2009-6-24 20:03
乜除左网页同埋MU Manager上载仲有其他方法上传噶?

mcnynbajay 发表于 2009-6-24 22:01:44 | 显示全部楼层
用文件管理器批量上传,传完几冇咗啦,而且仲重复咁上传,传咗一次就惊啦。。。4 Z0 f- i3 h# ^/ k* p
alexhus 发表于 2009-6-24 20:24

7 z# V1 C0 {2 K0 B7 u! ~) W4 L* ^1 v4 S8 ]7 G$ W! G6 E- j+ S* _
你有無填呢幾項了?貌似填佐,任務完成后自動發送郵件俾你,郵件中下載url!
200906242054 MU.jpg

mcnynbajay 发表于 2009-6-24 22:03:17 | 显示全部楼层
乜除左网页同埋MU Manager上载仲有其他方法上传噶?
( Z  M; d9 q( q( G# Gkevinchan 发表于 2009-6-24 21:19
1 M" M; o7 b* z7 p; ?# k8 w

2 W' Y* o; k% H梗有其他的~
& X2 H  W  f8 y" M  B例如果d破解軟件等等! h  C4 I: J7 \1 _+ z
/ ^! y2 d* C) y; I! ?% d
但我只用到頁面上載成功的!
200906242158 MU上傳.jpg

alexhus 发表于 2009-6-24 22:39:36 | 显示全部楼层
你有無填呢幾項了?貌似填佐,任務完成后自動發送郵件俾你,郵件中下載url!
* }) l( k' ?. D! q' f# C5 h; _' Smcnynbajay 发表于 2009-6-24 22:01
& x0 ?. A  d0 F7 |
原来仲可以发邮件架。。。咁我试下先。。。

kevinchan 发表于 2009-6-24 22:48:36 | 显示全部楼层
你有無填呢幾項了?貌似填佐,任務完成后自動發送郵件俾你,郵件中下載url!8 m, I5 a, o; C* P  p  C% t. t& f
mcnynbajay 发表于 2009-6-24 22:01
我都无填呢几项噶!!但係係文件管理器里面可以查翻D文件链接!

kevinchan 发表于 2009-6-24 22:52:57 | 显示全部楼层
梗有其他的~
. g* S5 d7 V1 @) {6 \! h: V" S2 L例如果d破解軟件等等4 }' i3 n6 D: n0 A2 y0 s4 _" v7 X

3 \6 D$ \3 ~) [( p+ U3 Y, w但我只用到頁面上載成功的!
2 O% F" W& o- imcnynbajay 发表于 2009-6-24 22:03
我都係吖,其他方法都唔得,只係可以网页上载。但係主要有时怕错手关咗个网页。新手问个问题,唔知网页支持断点续传嘛?

kevinchan 发表于 2009-6-25 00:35:36 | 显示全部楼层
我都係吖,其他方法都唔得,只係可以网页上载。但係主要有时怕错手关咗个网页。新手问个问题,唔知网页支持断点续传嘛?) r9 q' r" l" {& B! c; p# A
kevinchan 发表于 2009-6-24 22:52
自问自答咯,头先测试过,係唔可以断点续传嘅!唔知我算唔算灌水呢?

kwanyeung 发表于 2009-6-25 07:31:13 | 显示全部楼层
網頁梗係唔支持續傳。MEGA MANAGER就支持但大部份內地用戶都用唔到。。。
0 a1 X2 m7 T6 D+ b) d: a( }# H: M" z
內地用戶多數用果個多文件上傳器吧。

seed22 发表于 2009-6-25 08:04:59 | 显示全部楼层
就是一直在等这个了,真的多谢楼主了。

seed22 发表于 2009-6-25 08:06:24 | 显示全部楼层
如果大家唔介意,我谂住上传到Rayfile永久保存龙珠一世,俾以后更多人可以更长远咁多D人可以下载。。。
7 J% l9 @. H! B  xalexhus 发表于 2009-6-24 18:48

2 {. u7 A- f& l+ c0 {# X5 m% V3 |2 G5 Q" C. m) U
alexhus兄真是个大好人啊!

seed22 发表于 2009-6-25 08:22:52 | 显示全部楼层
想请问一声,那126至153集的楼主有吗?

kevinchan 发表于 2009-6-25 08:39:36 | 显示全部楼层
想请问一声,那126至153集的楼主有吗?7 y% [; n5 w( V9 J  p
seed22 发表于 2009-6-25 08:22
目前一刀大哥只合成到125集,他还在努力中,我们耐心等吧