[迅雷快传] 【MU分流】龙珠一世153集TVB粤语(一刀合成版),全部更新完毕

kevinchan 发布于2009-6-24 17:08 18834 次浏览 315 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 kevinchan 于 2010-4-3 07:08 编辑 - H8 }8 ?0 j% B2 n7 H
" P/ j' O+ b: p7 {0 I5 s$ K9 Y6 a
【影片名称】: 龙珠一世[共153集][TVB粤语]
! W( y- W9 V. a& `2 N- L【影片格式】: RMVB
# q4 W2 ]3 ~' N# f9 A4 O+ A【视频属性】: RealVideo 10 640x480 23.98fps 560Kbps ) H' F$ k1 h+ @7 }. x# N
【音频属性】: RealAudio 10 44100Hz stereo 96.0Kbps - o* r# W0 t  b( a
【影片大小】: 约 96MB ~ 129MB / 集; G: E. I! V1 P' D. R$ o; @
【语言字幕】: TVB粤语,无字幕1 p4 T6 M+ T2 M; W
【影片版权】: 鸟山明,配音TVB
; ^0 u) a+ A! k【片源出处】: [视频]=DMHY.net [音频]=傲气8 i: h& h+ O2 l- `; s$ P
【影片合成】: 一刀@粤漫社
7 z% B4 z. j8 t4 [& \. G& I+ q【死档日期】: 90日无人下载
: k! p! h6 D5 D/ u) r- ?【上传】:kevinchan: u3 N# f: i9 L5 @2 F8 ]3 w

0 R0 K9 q7 _& t2 U/ A# Q3 m2 y2 p
% m: I+ J9 J) k
& V1 v2 e% B8 k+ [2 C下载 (44.11 KB)
2 k( `9 M9 t' P1 A: A5 o. W) i2008-4-10 19:18# p; i& r1 g7 s# D
( @& Z* F0 _5 M2 m7 b

$ A7 o6 h/ A6 y9 ]) q# T- r$ F, d* R. K: w' L$ R
& X" p+ S$ a  ~5 c5 N
感谢一刀兄制作!. O. t9 t6 m6 y" y% C" r
/ `) `5 S1 Q  m
伸手党自重!" w+ k4 R6 U* r9 j6 u( O. @& p

/ A) v2 r% A2 h- G7 s% l9 b
' i( w/ ^; }8 r* {2 _
1-153.txt (18.46 KB, 下载次数: 59)

评分

alexhus + 27 + 210 + 4 大工程完成奖励(^-^)

已有(315)人评论

mcnynbajay 发表于 2009-6-24 17:14:54 | 显示全部楼层
過來支持下~
' X0 `, t" ?: O! U. a8 c% l) P7 D
前面果1-74話,唔系由大水喉負責咩?9 A8 {; Y0 l1 r3 [  n9 M! W6 s

; `1 A: @: I1 e4 X& A7 @1 L還有視頻網果d都系TVB粵語合成?有乜唔同嘅?記得視頻網果d有水印~

kwanyeung 发表于 2009-6-24 17:15:19 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2009-6-24 17:17 编辑 9 m: M# [3 s% ]. G& W& S

4 @/ ^# Y  J% [5 c' d  W, E$ v第二個支持?多謝

kevinchan 发表于 2009-6-24 17:26:31 | 显示全部楼层
過來支持下~# Q: s5 N* H% \$ E  S9 Z' A
/ d/ ^; |7 ^, q% J1 x0 _) B
前面果1-74話,唔系由大水喉負責咩?% f& T% V$ e  ^6 `. [0 Y$ p

8 G  h9 P& v6 d" ~) h: S; O還有視頻網果d都系TVB粵語合成?有乜唔同嘅?記得視頻網果d有水印~2 o. s/ g4 \" O, q1 K1 }4 X
mcnynbajay 发表于 2009-6-24 17:14
视频网嗰D嘢我唔清楚啊,等其他人回答啦,应该会有人知道嘅!另外,A兄话唔识上传去MU,所以我谂下谂下,索性上传埋之前嗰D係啦!

kevinchan 发表于 2009-6-24 17:29:39 | 显示全部楼层
第二個支持?多謝
! K. p6 i! \# ]- x, y6 h) ekwanyeung 发表于 2009-6-24 17:15
KY兄仲未训啊?你嗰边应该好夜咯啵!

ykcheung 发表于 2009-6-24 17:48:13 | 显示全部楼层
哇,感謝樓主分享一刀版龍珠一世

alexhus 发表于 2009-6-24 18:36:00 | 显示全部楼层
视频网嗰D嘢我唔清楚啊,等其他人回答啦,应该会有人知道嘅!另外,A兄话唔识上传去MU,所以我谂下谂下,索性上传埋之前嗰D係啦!$ ]: P  ]* m; F; G
kevinchan 发表于 2009-6-24 17:26

1 X0 i: R& f9 L6 s; o系啊。之前我谂住上传大批到MU,但是传完之后佢唔俾连接我,仲一直重复上传。搞到我白传啦。。。

alexhus 发表于 2009-6-24 18:48:11 | 显示全部楼层
如果大家唔介意,我谂住上传到Rayfile永久保存龙珠一世,俾以后更多人可以更长远咁多D人可以下载。。。

kevinchan 发表于 2009-6-24 20:00:06 | 显示全部楼层
多一个下载选择都唔错,我谂应该无人会介意啩?

mcnynbajay 发表于 2009-6-24 20:03:59 | 显示全部楼层
系啊。之前我谂住上传大批到MU,但是传完之后佢唔俾连接我,仲一直重复上传。搞到我白传啦。。。
  j1 L; M& c! t  ?% I5 s' f* ~alexhus 发表于 2009-6-24 18:36

, o" |4 s' `6 {$ H8 F. a) f* G# H7 R2 P1 o
無理由嘅~
! W( x: q1 i. `2 }/ {+ D& P5 J4 A* s$ P9 X
你用方式來傳?頁面上載定mega管理器定其他

zeldalyc 发表于 2009-6-24 20:13:24 | 显示全部楼层
如果大家唔介意,我谂住上传到Rayfile永久保存龙珠一世,俾以后更多人可以更长远咁多D人可以下载。。。
9 T, g2 @1 L/ z5 B$ [alexhus 发表于 2009-6-24 18:48

* j3 L9 H1 w2 d- O. H& B; f( ]好呀,我支持Rayfile,

alexhus 发表于 2009-6-24 20:24:22 | 显示全部楼层
無理由嘅~
$ `3 t$ r5 g$ Y' q) d( B1 d/ t4 ?2 M+ Q/ D0 k4 n
你用方式來傳?頁面上載定mega管理器定其他4 R1 }, h- F) r+ F. n$ ~
mcnynbajay 发表于 2009-6-24 20:03
, {. B* D- s: H5 ]* g. }) I
用文件管理器批量上传,传完几冇咗啦,而且仲重复咁上传,传咗一次就惊啦。。。