[迅雷快传] 【MU分流】龙珠一世153集TVB粤语(一刀合成版),全部更新完毕

kevinchan 发布于2009-6-24 17:08 18859 次浏览 315 位用户参与讨论     [复制分享主题]
huongsing 发表于 2009-8-20 18:38:51 | 显示全部楼层
太好了,有这么多选择权,/ x  c1 w9 ]4 M9 J+ H/ x
我得好好选才行,  W8 O* g0 g* F) K$ @
真的是万分感谢楼主

kenhai74 发表于 2009-8-20 20:57:55 | 显示全部楼层
替楼主回楼上:一刀版是目前音画质最好的rmvb格式嘞,保证每集都是640X480的屏幕分辨率和优质的AAC粤语音轨!可惜我也学楼主一样龟速地下载紧126-153集的种子,唔知道几时先至可以搞掂!

kenhai74 发表于 2009-8-20 21:02:46 | 显示全部楼层
替楼主回楼上:一刀版是目前音画质最好的rmvb格式嘞,保证每集都是640X480的屏幕分辨率和优质的AAC粤语音轨!可惜我也学楼主一样龟速地下载紧126-153集的种子,唔知道几时先至可以搞掂!

kenye218 发表于 2009-8-22 13:21:38 | 显示全部楼层
期待126-153

kevinchan 发表于 2009-8-22 18:29:14 | 显示全部楼层
替楼主回楼上:一刀版是目前音画质最好的rmvb格式嘞,保证每集都是640X480的屏幕分辨率和优质的AAC粤语音轨!可惜我也学楼主一样龟速地下载紧126-153集的种子,唔知道几时先至可以搞掂!9 S2 ^4 d) |5 O! m  g9 |
kenhai74 发表于 2009-8-20 20:57
无办法啦,好嘢係唔会咁易得到嘅!一齐慢慢挂BT吧

mrdb 发表于 2009-8-27 20:49:12 | 显示全部楼层
  Q! s' ], ?4 h" F9 c* d9 [" \% T, X" n: R5 e+ H  A
我都系龟速ing……很早之前看见一个人100呢!厉害啊……

kevinchan 发表于 2009-8-27 21:48:41 | 显示全部楼层
我都系龟速ing……很早之前看见一个人100呢!厉害啊……
: l9 G. ~0 z7 v& fmrdb 发表于 2009-8-27 20:49
如果时不时出现100嘅应该係放流嘅一刀兄,我谂目前除咗一刀兄,应该唔会有人100嘅!顺便更新126集

furling 发表于 2009-8-28 00:54:19 | 显示全部楼层
好想问楼主要126-153的bt种子啊~~放在附件里面吧mu下载确实太麻烦了,尤其是我这种懒人

kevinchan 发表于 2009-8-28 07:42:10 | 显示全部楼层
好想问楼主要126-153的bt种子啊~~放在附件里面吧mu下载确实太麻烦了,尤其是我这种懒人
& [- W* S) D$ ?furling 发表于 2009-8-28 00:54
论坛里有一刀兄发布嘅1-153全集种子,你可以搜索下

183334257 发表于 2009-8-28 08:10:15 | 显示全部楼层
我都系艰苦奋斗紧BT。。。龟速啊,多谢楼主更新
4 _+ E/ Y) v+ ?4 s, b- a一定程度上我系等楼主更新MU的,呵呵

alexhus 发表于 2009-8-28 08:39:42 | 显示全部楼层
一刀话咗只会更新1-153呢个种子,126-153呢个已经失效啦。。。

kenhai74 发表于 2009-8-28 12:02:31 | 显示全部楼层
我都系刚下到126集,后边D都未完成。睇嚟楼主的BT进度同我嘅一样喔!