[每日闲聊] 翻旧帖的感触

熊猫仔 发布于2009-6-21 01:27 1474 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]
岩先,无意中将07年9月1日自己发既《I will back》同08年6月9日发《I am back》掘翻出黎,从头到尾睇左一次…7 }7 o: i- T6 u7 @1 _  C% Z$ T$ C
原来07年既暑假,同AWP,水神,kururu,嚣B,salafei姐姐,平常心大哥,K仔,ks128,2k,so姐等等等等既朋友有过甘开心嘅交流…
- {4 h( y9 J( Y( ?$ X, q08年既6月,再次翻到粤漫社,再次见翻甘多既朋友依然守候呢片乐土,果种故地故人既亲切甘顿时如喷泉爆发…, }/ x  N' H  s) Q; V; w2 j
蓦然回首,原来已经系一年同两年前既事,呢个时候,我除左唏嘘时光既流逝,亦都好兴幸可以识到甘多位,了解到一D朋友既生活…
# \3 d( m! |. q0 Z0 Y2 O系未来既日子,我唯一既愿望系:我地依旧驻足于此,交流于此,倾心于此!

已有(33)人评论

ninaomu 发表于 2009-6-21 02:25:30 | 显示全部楼层
深夜又嚟感性一番啊8 }( C" A1 Z% z) U
不过光阴真喺似炮弹,我记得自己曾消失过将近半年,但已经唔记得喺几时到几时了。。。

熊猫仔 发表于 2009-6-21 02:50:49 | 显示全部楼层
每到夜阑人静,总会有感性的思绪涌上心头...训教了............

alexhus 发表于 2009-6-21 08:41:12 | 显示全部楼层
写漏咗我啊。。。熊猫仔。。。

tandong 发表于 2009-6-21 08:54:10 | 显示全部楼层
写漏咗我啊。。。熊猫仔。。。
2 N8 z' A3 d0 c+ ?! ?3 N1 [alexhus 发表于 2009-6-21 08:41
你晒黑左,认吾到你!!

lqyy2k 发表于 2009-6-21 08:57:07 | 显示全部楼层
竟然我都有份....熊猫仔比较感性....

cao0422c 发表于 2009-6-21 09:43:28 | 显示全部楼层
可惜...我资历尚浅

kwanyeung 发表于 2009-6-21 10:08:30 | 显示全部楼层
可惜...我资历尚浅! R; ]  U( m* s1 Z/ G" B2 I
cao0422c 发表于 2009-6-21 09:43
$ [! ]6 L4 c& o1 U# w/ k+ p' D; C4 ~
我仲淺過你。

熊猫仔 发表于 2009-6-21 10:27:17 | 显示全部楼层
写漏咗我啊。。。熊猫仔。。。6 [$ |! n9 t' z
alexhus 发表于 2009-6-21 08:41

# l# i1 F; y) x( C/ M2 m" J- n7 T1 p1 t, v
alex兄,唔好意思啊,琴晚眼训到瘟下瘟下,数漏左好多位F

熊猫仔 发表于 2009-6-21 10:28:55 | 显示全部楼层
我仲淺過你。" V9 {% Q: o) P& N" T* X- c
kwanyeung 发表于 2009-6-21 10:08
: i4 _6 M& E# `- K8 z0 v

0 G* W* K$ X* |# ~6 p
可惜...我资历尚浅
" Z) x/ S& |+ D" Z- ucao0422c 发表于 2009-6-21 09:43

. n  c7 o/ f. X" t6 {6 ]: ?5 W/ t  ~) X, i

) Q% p  s& N0 m7 E& i" P- T以后大把时间啦!!!

熊猫仔 发表于 2009-6-21 10:34:22 | 显示全部楼层
竟然我都有份....熊猫仔比较感性....& u) n& m7 w9 G7 }6 a1 O& o
lqyy2k 发表于 2009-6-21 08:57

. z, ]8 t6 g' @( V" K+ K) K: U: f# R6 l/ Z& F
粤漫社嘅F入面,真人我见过3个咋嘛!化左灰都记得你拉~!

平常心 发表于 2009-6-21 11:17:38 | 显示全部楼层
由于某呢原因,收皮加归隐中,{:5_339:}

123下一页