[其它更多] 点解变成店长?

rx-rider 发布于2009-6-17 13:09 3651 次浏览 35 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(35)人评论

ninaomu 发表于 2009-6-17 14:06:18 | 显示全部楼层
系统出错炖冬菇啩。。。

rx-rider 发表于 2009-6-17 16:34:05 | 显示全部楼层
那我就永远离开好,再也不现身。。byebye....

tandong 发表于 2009-6-17 17:41:21 | 显示全部楼层
RX炖冬菇?

tandong 发表于 2009-6-17 17:45:18 | 显示全部楼层
那我就永远离开好,再也不现身。。byebye...., [( U$ u0 K  B; G+ S* `
rx-rider 发表于 2009-6-17 16:34
算啦,吾使去扫街!話时話,吾通在綫时间少就会炖冬菇?

alexhus 发表于 2009-6-17 17:54:43 | 显示全部楼层
算啦,吾使去扫街!話时話,吾通在綫时间少就会炖冬菇?
1 W! J6 g9 K5 I3 _* a4 w& utandong 发表于 2009-6-17 17:45

# T! Y# k8 n. ?" ?% f好彩我冇事。。。

lych 发表于 2009-6-17 18:49:02 | 显示全部楼层
社长要出黎讲下先得波,元老比人炖冬菇~~~~

tandong 发表于 2009-6-17 19:01:42 | 显示全部楼层
社长要出黎讲下先得波,元老比人炖冬菇~~~~
  e1 P2 a4 |9 ?7 H. \( elych 发表于 2009-6-17 18:49
話吾定是社长出手---是错手嘎呢!

j95101 发表于 2009-6-17 21:44:23 | 显示全部楼层
我捻可能系时间限制挂~~0 B: c) z2 c% [" d! X4 v% Y$ x- L( `
呢个系A兄的:( J3 B5 W+ h: {( |) D( S
截图1245245951.png . m+ Y4 O1 _9 |0 p, u; e
呢个系N兄的:. l, d: E: h' u* x
截图1245245976.png   \8 G8 n: X+ [! w* R+ j
仲睇埋老虎的,佢的系唔同D~~

lych 发表于 2009-6-17 22:22:07 | 显示全部楼层
9# j95101 / _9 {3 I4 X3 g( V: [) }0 S2 t
个度应该是设置唔同啫。

Kiver 发表于 2009-6-17 22:24:42 | 显示全部楼层
話吾定是社长出手---是错手嘎呢!
: Y+ l  w6 Q- X; D; `) O7 [tandong 发表于 2009-6-17 19:01

3 S- N7 }% R+ N) V4 I+ I  W: a- s. G$ P* J. l; c1 x+ v
俾阿RX搞乱我有些设置与安排,
8 l; z" O$ M5 _所以只有停一停距的权限先~~~
, z, G: [% q3 [) t3 x5 g
. {/ j* e$ {9 k4 e# E6 w) ?, ^3 O" f% T" e
RX不要见怪" s4 w" a5 ?/ h0 K" k$ b/ a! r# K
$ B4 G$ x$ ~/ r/ T  L/ t* d
暂时还很忙`~~
/ C* B" r" n, n非有空回复~~

tandong 发表于 2009-6-18 08:26:44 | 显示全部楼层
俾阿RX搞乱我有些设置与安排,( U+ @* v, C! [+ z& Z5 B
所以只有停一停距的权限先~~~3 s5 F/ f3 K0 C0 e/ a8 G
$ B. A* u; G' H3 w: _3 v+ u" P" ]7 K

# N. l) a& s5 I  [- j9 Y9 oRX不要见怪
' N7 D& A* x. @6 W6 R/ @2 P" o
/ ^- @/ f$ s' z- C) u. A暂时还很忙`~~
9 d& |- }0 x2 J8 N: K非有空回复~~
* s) c% G- N4 A# PKiver 发表于 2009-6-17 22:24
哦,要你执手尾,所以炖冬菇!

123下一页