[每日闲聊] 我返来啦,希望大家一齐返来.

唔知 发布于2009-6-11 23:12 1967 次浏览 56 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知 发表于 2009-6-14 14:00:24 | 显示全部楼层
唉~~~~我记得你~~~~~~~~你一早就5记得我...........................欢迎~~~~~
8 f8 i8 Q* D  _- |kururu 发表于 2009-6-13 16:51

3 ?" n. E2 I4 r$ B: C: r& M9 X& Y4 H1 h/ @' Y
我有D印象....er..............

唔知 发表于 2009-6-14 14:02:44 | 显示全部楼层
和我份工差甘远啊 我分工粮是小D但是胜在轻松
+ a4 B* N' g/ n2 C4 y8 Qmasato 发表于 2009-6-13 17:36
6 G& E- _0 U" e. j( X" a! {
, o5 @* n8 Y+ G/ k
以前果份工...都好轻松...所以有D后悔....唉..

唔知 发表于 2009-6-14 14:05:22 | 显示全部楼层
哈哈..还好仲记得唔知兄...一上班就下班...多么好的一份工作啊...7K的网速就实在难为唔知兄了
: q9 f9 L7 {7 f) K3 yXoun 发表于 2009-6-14 13:55
) u3 ~: [1 C( ?# h

+ B4 q$ [2 D( l! z' r0 `; K- [工作跟工资唔多对称呢...唉.....
  m; Q# N1 b! n9 N1 D次次都赶住D野俾人....部门的关联很大,如果唔快D其它部门就唔使做了.所以压力很大.

Xoun 发表于 2009-6-14 14:09:59 | 显示全部楼层
工作跟工资唔多对称呢...唉.....
) O: I* K0 _6 ?4 O$ @3 N次次都赶住D野俾人....部门的关联很大,如果唔快D其它部门就唔使做了.所以压力很大.
) G7 {5 N) x3 n4 w( O% e唔知 发表于 2009-6-14 14:05
0 o4 C  ?( o- S0 D
3 W7 f+ g: W9 u6 Q
系咁啦..先话刚转工,压力梗系会大啦!!不过至紧要唔好做错,即使慢都好..有时候做得太快,唔小心做错左就弊家伙啦...希望你能克服困难.等住"升级"啦

平常心 发表于 2009-6-14 16:25:52 | 显示全部楼层
我知道平常兄的意思啦...你梗系话自己D事业太多..未曾做得晒.时候到就坐定定等收钱6 ^  _( _, G4 t9 ~1 \( c
Xoun 发表于 2009-6-14 13:59

/ U7 V" Z% p* O2 q  y% h$ t, S. F' ]# [  D& l5 X- E
你误解咗,在破产的日子开始到现在我一直沉沦中,不能自拔。{:5_339:}

AWP 发表于 2009-6-15 21:45:23 | 显示全部楼层
35# 唔知 81應該是第4代~~

AWP 发表于 2009-6-15 21:46:28 | 显示全部楼层
37# 唔知 我們這論壇裏的小美人都唔記得.....

AWP 发表于 2009-6-15 21:47:45 | 显示全部楼层
41# 平常心 現在應該都宣告破產結束了吧....

唔知 发表于 2009-6-15 23:12:41 | 显示全部楼层
37# 唔知   我們這論壇裏的小美人都唔記得.....% f$ \" H* P3 Q# |* c! ]
AWP 发表于 2009-6-15 21:46

, Q/ n  F" j7 y( W; \1 X! d9 I6 i% ]  u- c
A仔你见过你口中的小美人?

AWP 发表于 2009-6-15 23:36:41 | 显示全部楼层
45# 唔知 校友

平常心 发表于 2009-6-16 00:08:09 | 显示全部楼层
我上年就破产,破产成半年有多,只系没人信,{:5_339:}

AWP 发表于 2009-6-16 15:25:11 | 显示全部楼层
47# 平常心 都已经过咗去了。。。