[每日闲聊] 我返来啦,希望大家一齐返来.

唔知 发布于2009-6-11 23:12 1966 次浏览 56 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2009-6-12 05:14:56 | 显示全部楼层
7K咪咩都做唔到。太唔人道啦

tandong 发表于 2009-6-12 06:30:19 | 显示全部楼层
肥仔,返来就发相啊!

紫舞枫林 发表于 2009-6-12 09:05:16 | 显示全部楼层
过去呢半年真系辛苦...
9 X, u0 H8 }6 m8 b# f  t可以话系我的人生转折点.+ N& _- H' x7 |# E7 o
两个字.......转工.........
; T7 [9 a  P" S! M1 Y呢两个字让我付出太多时间了.1 E; ^' ]7 m  i) \: ?9 p7 h; b
宜家呢份工待遇比以前好D....都唔系好好多.  X) v: t6 q! M- b6 d4 u+ @
不过呢份工也很充实,(一上班就落班你话充唔充实)唉...... ...
% S; x) p. j5 c' y唔知 发表于 2009-6-11 23:12
) L0 p' k  _' j# z  Y4 Q* j

4 e' `5 i3 d: e- u' L- V* e哈哈  我就每日朝早准时上开心网偷菜

masato 发表于 2009-6-12 09:43:25 | 显示全部楼层
一上班就下班  你的工作真的轻松  应该是那种一上班就坐到下班的人吧

平常心 发表于 2009-6-12 10:39:38 | 显示全部楼层
真羡慕老乡同小紫,有工开有钱使有时间能上网,{:5_339:}

kevinchan 发表于 2009-6-12 14:42:33 | 显示全部楼层
甘米好咯,转左份比较好既工,以后多D翻黎吹水系啦

su123 发表于 2009-6-12 17:19:34 | 显示全部楼层
我不是很明白是什么意思?

lovek 发表于 2009-6-12 17:47:01 | 显示全部楼层
衣家养女...,玩美眉梦工场都可以咖,网页游戏,种完菜就养下女啦

tandong 发表于 2009-6-12 18:25:02 | 显示全部楼层
條友一上班就落班,一上來就潜水!

唔知 发表于 2009-6-12 22:46:45 | 显示全部楼层
哼哼 . G/ S! o. ^+ b* l& O
细路你仲系咁多口水
7 L& K8 V+ @9 Gkalaso 发表于 2009-6-12 00:05
( P8 I8 W. i4 T$ P

6 k. {& B$ ?9 ^; O我要食M记.....嘻嘻..

唔知 发表于 2009-6-12 22:47:31 | 显示全部楼层
事业,我现在没,惭愧,归隐。{:5_339:}
8 R+ t% `2 J! E# s2 Q! @平常心 发表于 2009-6-12 00:18

" G/ X8 h6 B- z6 w* a9 o
, b% C' w: r  Z' M  M: u从另一个角度来谂..你系养精畜锐.....

唔知 发表于 2009-6-12 22:49:41 | 显示全部楼层
好挂住你啊唔知兄~~~
- {" S( j. U' x# Y一上班就落班嘅工???
& `( U  D4 D! H, B3 _7K咪即係以前嘅猫时代; h! X0 C5 k. @, h# D$ w. L
ninaomu 发表于 2009-6-12 00:20

6 g# Z- y4 Q, O9 h+ X# G  g' y! E: s1 z4 n& D* }7 j9 J* J% Z% G
咩叫一上班就落班??
/ P5 o. [: ^# p8 j* p9 b' p% Mwjr5200 发表于 2009-6-12 00:33
- ^$ n1 H7 m2 N; u) W& b3 X4 z9 v

3 p/ N* g3 D- b/ X& b; T" C一上班就落班..即系忙到你根本无留意过时间,! f) M& j# g5 v( P5 P3 x
我都好挂住你地...哈哈...