[每日闲聊] 我返来啦,希望大家一齐返来.

唔知 发布于2009-6-11 23:12 1958 次浏览 56 位用户参与讨论   [复制分享主题]
$ `7 u! e, E: w, P2 G
/ P* O; _5 z3 g% u  k5 ~0 k  X过去呢半年真系辛苦...
% o5 n+ ^4 M/ {' t$ Z可以话系我的人生转折点.- ?0 s6 [" x% N& ]3 [* e7 E# x
两个字.......转工.........
( Q' v6 C- W: O+ f- {呢两个字让我付出太多时间了.0 U, n' d2 |! O& `) [' V; P
宜家呢份工待遇比以前好D....都唔系好好多.
4 H. P) ]4 S0 V不过呢份工也很充实,(一上班就落班你话充唔充实)唉........# O- l3 V6 z" q8 Q
牢骚发完了,9 T3 q0 ^) ~$ l, g3 i7 V8 D: \
今日我返来,希望还能看见以前过去的你地啦...
& |2 |# }3 D6 v( j# a* u2 u不过我上班时间有限..在公司上网被限7K,根本好难打开网页,- H! f9 v0 z5 K8 p& O. C" w* I
返到屋K己经10点了,只能上来睇睇....
$ F/ a0 \1 \+ B不过我尽量会上来的...# f' o& ^. O& \3 {( f6 i
- w% b, ]3 _5 j# O
其实呢段时间..........己经中左QQ校园的开心农场的毒,响公司偷偷地玩..哈哈,. r9 D0 B# d, p, G- q+ Y! e* C
7K网速,只能玩呢D....FLASH游戏咯.

已有(56)人评论

平常心 发表于 2009-6-11 23:17:37 | 显示全部楼层
本嚟归隐,你出现就回多贴,{:5_339:}

唔知 发表于 2009-6-11 23:22:24 | 显示全部楼层
咁又系..我原来都无咩时间.....' [( H- u* T1 L: x  G0 x* {1 C
我会多D上来....6 b. [. s7 m+ `
加上宜家我只有一台电脑..手头上的资源很难分享...唉..

kalaso 发表于 2009-6-11 23:25:09 | 显示全部楼层
一上班就落班真系好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

j95101 发表于 2009-6-11 23:27:22 | 显示全部楼层
我撑你

唔知 发表于 2009-6-11 23:29:29 | 显示全部楼层
一上班就落班真系好~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
% r2 c. r. ^+ m- M% `0 tkalaso 发表于 2009-6-11 23:25
9 Z7 ~9 _; f/ w
: q9 m$ y) R* q) O) H) r6 |
姐姐..你仲响度啊.....见到你真开心.

平常心 发表于 2009-6-11 23:31:05 | 显示全部楼层
{:5_339:}在线人真不少,只系灌水少好多,

唔知 发表于 2009-6-11 23:32:40 | 显示全部楼层
{:5_339:}在线人真不少,只系灌水少好多,% S% N* E, k  D& z  K/ K0 q
平常心 发表于 2009-6-11 23:31

/ d% a: J3 W' b; Z" H; o# y: a  ]! u; E; X; {0 g
D女人....己经大个晒啦..嫁得就嫁了,所以少左好多人.
# D: D1 x. m0 z7 M男人为事业而奋斗...

kalaso 发表于 2009-6-12 00:05:15 | 显示全部楼层
姐姐..你仲响度啊.....见到你真开心.2 m0 Y  |3 N6 ^7 F1 i0 c% S# c
唔知 发表于 2009-6-11 23:29
; S' m; X: |& n
! W2 ~: S& K- v/ ^' _0 `
哼哼
5 W; l* {9 V- K% X细路你仲系咁多口水

平常心 发表于 2009-6-12 00:18:40 | 显示全部楼层
事业,我现在没,惭愧,归隐。{:5_339:}

ninaomu 发表于 2009-6-12 00:20:57 | 显示全部楼层
好挂住你啊唔知兄~~~
* f6 I$ i, W9 Y0 `一上班就落班嘅工???
/ @# Y  O7 n/ C. ~% Q: j8 g7K咪即係以前嘅猫时代

wjr5200 发表于 2009-6-12 00:33:03 | 显示全部楼层
咩叫一上班就落班??

12345下一页