[每日闲聊] 女仔系水做...苦了男仔

唔知 发布于2007-9-4 21:50 8635 次浏览 218 位用户参与讨论   [复制分享主题]
宜家真真正正体现到女仔噶利害....
/ h* [, W. Q9 X1 |- G7 f小气,妒忌系女仔噶专利...7 v( [, d. x% w2 h# X. T: P/ I6 @
咁男仔呢??
/ L7 |; e' N( A6 E! ~. T女仔唔开心可以去旅游散散心..
' E) v# d, N* [1 ~0 t( o8 w咁男仔呢?
8 L/ g- l" n4 i以前同你某种诚诺......起我心里面深深记住...但系到左宜家你竟然话睇得野多左..唔应该为某种野困绑自己.7 ?2 Y- x, C! c$ o2 a" C$ ^/ _0 s/ B
咁我对你噶爱......可唔可以因为接触女仔多左而解放自己呢??
. K# r$ E: ?" n点解我讲噶话,你唔信..但你朋友讲噶说话你又这么坚信呢???+ Y! f$ ~: g; [
我好唔明白女仔点解要咁.....我觉得受到好大伤害..4 ~" T9 q: B# f2 H# J& X
点解男仔一定要迁就女仔呢????
0 a4 F5 y8 t) y- T$ N, r点解女仔唔识企起男仔角度谂吓...男仔为左佢做左几多野...为左佢连身边噶异性一个一个地少....到左无了...1 i* B7 R% o: K& Q* l6 R+ P: h- Z/ n
但系起佢身边又出现过几多男仔呢?
/ i; x# y! N' X( \. \我一直都好相信你.....所以我少问你...但有时实在太过份...我就会问..身为你男人见到某人发俾你男(女)朋友信息上写住....爱你之类....我可以无动于终咩? . c6 W6 s8 [% e: D! E9 ?4 I- \2 |8 r7 R
我开口问吓..你就话我烦.....$ P; \0 t0 G2 p- Y0 v
我虽然很爱你..但系我系个男人来噶.....作为男仔唔应该咁小气..我知道..不过....你令我太失望了..+ h2 V# c& k+ R+ v* w0 V) D$ g+ g

! V# ?& x& r6 K' i7 P4 q
7 E0 B8 \( E6 `# G, ?太辛苦了..................出来发泄...发泄..........

已有(218)人评论

salafei 发表于 2007-9-4 21:54:16 | 显示全部楼层
睇黎LZ应该系受咗女仔气~
Kiver 发表于 2007-9-4 21:55:20 | 显示全部楼层
原来楼主有女友都吾话声俾我地知~
唔知 发表于 2007-9-4 21:59:07 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-4 21:54 发表
/ U* P, Q; [/ u; P' \* ~睇黎LZ应该系受咗女仔气~
4 u% R  w' R+ E/ ?4 ]

" a$ e; P: Z* k( v  c嗯.............我系过来人..俾D经验你嘛...
唔知 发表于 2007-9-4 21:59:55 | 显示全部楼层
原帖由 红枫 于 2007-9-4 21:55 发表 4 W5 s8 a2 L. T) b
原来楼主有女友都吾话声俾我地知~
1 g5 h4 N; ~8 @3 N. \

: h# J# G; g+ i7 A8 c+ v3 Y# H$ j1 S
5 a/ Z1 ^0 H3 L) `, o3 t枫兄......唉......就算有女友...变成我咁....都系失败多.....
tandong 发表于 2007-9-4 22:04:13 | 显示全部楼层
唔知 ,你唔知 噶野太多了!
唔知 发表于 2007-9-4 22:05:33 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-9-4 22:04 发表 1 H8 }* f# D5 p. V  H9 q/ o/ j% F
唔知 ,你唔知 噶野太多了!

p2 t' j- K! `: B' ]
( _  f( I: S; W3 g睇来你系过来人播........6 y9 l7 }8 M, |
有咩高招教吓我??
) U2 f- I/ @! m3 A7 L% Z, n5 T/ r
8 H. R  Y$ S0 }  H. f1 `" o[ 本帖最后由 tandong 于 2007-9-4 22:10 编辑 ]
ks128 发表于 2007-9-4 22:10:48 | 显示全部楼层
太恐怖了
tandong 发表于 2007-9-4 22:10:55 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-4 22:05 发表 7 E9 B5 p  C; p8 a3 s8 r
4 c+ D8 g3 q% o" G+ P6 e$ x" b
! {' q3 W# O5 P+ Y2 }9 @8 s9 Y
睇来你系过来人播........
  r$ k+ r% J4 ^# n有咩高招教吓我??

/ G' e7 H0 B! q* K5 K1 f8 ~睇你用手去走路咁!
1 \) D) ?% F% Q0 u; ]8 \' F不如你揾番D主动,米再被动好过啦。
6 g9 P1 S7 Q+ I1 ^1 h3 j闪了,上班!
唔知 发表于 2007-9-4 22:14:32 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2007-9-4 22:10 发表
" |9 D2 v3 i6 Z太恐怖了

' y1 A# u, J2 ^8 o* R
9 J2 L* o# g8 S& }4 H3 h# K; A) F女人本来就系恐怖动物来啦..
唔知 发表于 2007-9-4 22:17:24 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2007-9-4 22:10 发表 5 t; ]3 i1 B' n
& l/ I+ Q& ]& Q6 z) G+ l6 H
睇你用手去走路咁! $ K) P& }: x6 h  O+ ~# {
不如你揾番D主动,米再被动好过啦。 # J0 t8 f- i" ^* Q5 z
闪了,上班!

% t, Y: ^, D* B' Y* v2 b0 O/ {# \7 U1 p8 y6 F7 h& h/ X4 C* U" _
咁你介紹D女俾我識嚇......咁先有主動噶..4 t/ \- {8 b0 d# B1 |
咁夜上班??老虎你做咩噶???
ks128 发表于 2007-9-4 22:32:52 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-9-4 22:14 发表
" N; G2 B- i' O* d% n4 b0 r/ g, `
0 l! D7 w; X2 t
, A% B( p, T3 S1 o$ U: V8 S' Z女人本来就系恐怖动物来啦..
% h. f7 F& G8 M* q& i
看来还是要一试先得咯