[每日闲聊] 我返来啦,希望大家一齐返来.

唔知 发布于2009-6-11 23:12 1965 次浏览 56 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知 发表于 2009-6-12 22:51:01 | 显示全部楼层
肥仔,返来就发相啊!
! t1 u6 w* c4 x( n3 Q4 m9 wtandong 发表于 2009-6-12 06:30
0 O- ]/ G% @$ S5 [! r
2 |0 p. A0 Z  j& O; x7 ~  X
我几时变左肥仔了.......无言
1 [" s$ b$ L; x( ~7 D0 b& m* K相........你地都想睇女多D吧..哈哈..

唔知 发表于 2009-6-12 22:52:47 | 显示全部楼层
哈哈  我就每日朝早准时上开心网偷菜
+ B4 z  U. F; K7 s紫舞枫林 发表于 2009-6-12 09:05

9 h9 H+ E  ?3 \/ V0 Y7 M9 Q9 ]4 g% ]' V' z  B7 N# ]1 T
你玩开心网啊...我只玩QQ校园入面的开心农场,无玩开心网..

唔知 发表于 2009-6-12 22:54:11 | 显示全部楼层
一上班就下班  你的工作真的轻松  应该是那种一上班就坐到下班的人吧, ?9 q) a. w0 E# A3 [! Q% Y5 v
masato 发表于 2009-6-12 09:43

3 w8 b: I" t0 u8 J
% r- s5 M) _$ @" u# V5 b正解......压力好大,而且辛苦.

Laputa81 发表于 2009-6-13 15:22:38 | 显示全部楼层
最紧要喺多$$啫~~~~) r3 ]1 Y  e% a) g

, C0 @7 v$ M0 q+ @. i话说咿咖一日除咗瞓觉时间都喺得2,3个钟喺屋企~~~~

AWP 发表于 2009-6-13 16:29:11 | 显示全部楼层
欢迎第一代水王归来

kururu 发表于 2009-6-13 16:51:33 | 显示全部楼层
唉~~~~我记得你~~~~~~~~你一早就5记得我...........................欢迎~~~~~

masato 发表于 2009-6-13 17:36:09 | 显示全部楼层
正解......压力好大,而且辛苦.
! ^# |* w/ [  k4 Z, H唔知 发表于 2009-6-12 22:54

, W* `/ h$ w1 p5 P和我份工差甘远啊 我分工粮是小D但是胜在轻松

嚣のЪ 发表于 2009-6-13 17:47:10 | 显示全部楼层
欢迎归来~~

Xoun 发表于 2009-6-14 13:55:48 | 显示全部楼层
哈哈..还好仲记得唔知兄...一上班就下班...多么好的一份工作啊...7K的网速就实在难为唔知兄了

唔知 发表于 2009-6-14 13:58:44 | 显示全部楼层
最紧要喺多$$啫~~~~
' S+ a7 r5 y( L" O7 a) v. \# x: G/ a" A+ j: r, O- z
话说咿咖一日除咗瞓觉时间都喺得2,3个钟喺屋企~~~~1 ~" P6 s0 U& {# Z& r
Laputa81 发表于 2009-6-13 15:22
7 t' ^& H: h# v: Q5 i
+ C6 h( j! P+ P- W: `
我都觉得系...咁嘎生活好似好单调,% ?- D. e+ Y0 r; X3 Y3 V# G
觉得全部时间俾晒份工....

唔知 发表于 2009-6-14 13:59:24 | 显示全部楼层
欢迎第一代水王归来
+ Q: b- b5 n. q4 @! \AWP 发表于 2009-6-13 16:29

8 q; B% }2 `# ^2 }1 I# Z3 {$ M5 y2 q; K" Q* Q8 O' ?
第一代水王不是我..是81...我只是其中一个老饼.

Xoun 发表于 2009-6-14 13:59:35 | 显示全部楼层
事业,我现在没,惭愧,归隐。{:5_339:}0 a2 Z5 C8 M/ }- ^" ^  C
平常心 发表于 2009-6-12 00:18
& j( H* I5 w2 w# b" p% @) T# H
我知道平常兄的意思啦...你梗系话自己D事业太多..未曾做得晒.时候到就坐定定等收钱