[其它更多] 边个喜欢睇漫画架?

娟子 发布于2009-5-9 15:06 1058 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
最近喜欢上看漫画,不知道论坛还有人喜欢吗?交个朋友,哈

已有(19)人评论

lovesky 发表于 2009-5-9 16:55:39 | 显示全部楼层
我读书小学嗰时D零用钱都用嚟买漫画: r7 X; ]! t5 M7 d. Q
- U' P/ j: J" j& F
以前睇嘅两套漫画几好套,一套系<双胞少女>别一套系<紫眸少女>
; l! D8 V, R3 w; M8 O! V) Y4 A5 u3 w3 I# ]/ ?: Y
依家应该冇得出啦...唔知网上可唔可以揾到

aubert22 发表于 2009-5-9 19:43:27 | 显示全部楼层
漫画就一直都兴嘎啦~ 不过依家我兴嘅系玉郎王朝果D~

carolinel 发表于 2009-5-9 20:23:46 | 显示全部楼层
漫画?
5 d* E+ B. k7 N" K$ V! h5 M梗喺绝对支持喇

东方快意 发表于 2009-5-9 20:53:18 | 显示全部楼层
前阵子在看《金田一少年事件薄》,已经全部看完

Laputa81 发表于 2009-5-9 21:28:17 | 显示全部楼层
入得嚟喱个bbs嘅我谂都喺动漫友嚟嘅咯~~~! C( h! Q% j& u% G7 U$ X
) B- \2 k2 @. f
话说仲追紧几套漫画~~~
' o" p5 k' l. t" x0 k2 }* w, }; E希望可以见到个结局``````唔好烂尾~~~

aaron81 发表于 2009-5-9 23:17:06 | 显示全部楼层
上得呢个网都是应该爱漫之人

christy 发表于 2009-5-11 19:49:15 | 显示全部楼层
0 W+ P7 o8 p" L) e9 [) f/ [, C  ^! S
9 j# J! e' H, z8 c2# lovesky , p6 a9 c% o; q8 |* y. n
我读书小学嗰时D零用钱都用嚟买漫画
6 p5 k3 q, c; x* I以前睇嘅两套漫画几好套,一套系<双胞少女>别一套系<紫眸少女>8 r* V% Z0 V$ k' _: Z5 p6 ?7 w1 ~& F( s4 ]1 h: j
: q0 Q! E1 Z" T( r6 C4 g/ X4 T* N6 {( L
1 y( ]' F2 {& l6 _5 Y( ^8 R* _( r依家应该冇得出啦...唔知网上可唔可以揾到4 ^0 d/ u9 {! Q1 ]! ^  C1 l( V

( {$ \! k1 p" C, s5 z% K4 X( [* I! V5 z! @5 Y" t) ]
3 J0 e1 R7 V& T4 `& J$ |% t
me too.....
. W6 {! ]# T: K. r呢两部我都N中意.....
  w3 p% n5 x% ?7 {# c# V佢D漫画都好唔错.......
0 h$ N; k2 [- k8 J; L( {% }& Y仲有一部《天是红河岸》
1 }  G0 |8 Z2 R" V+ S6 y6 R  h
7 Q# c% Z2 j  J- h9 l! u- t/ \我都系觉得以前D漫画比较有意思囖...# u  O3 w' x9 ]7 a  l
近几年都冇乜漫画吸引到我...  \2 w0 y$ S; w/ |/ I, S
可能人大个左吧!!

56266220 发表于 2009-5-11 22:02:27 | 显示全部楼层
就追<<GANTZ>>一部锦多~~

xiaojim 发表于 2009-5-11 22:37:29 | 显示全部楼层
G D Z J河蟹左咁多漫畫網,想DOWN漫畫都難= =

BMW 发表于 2009-5-11 23:08:00 | 显示全部楼层
最近喜欢上看漫画,不知道论坛还有人喜欢吗?交个朋友,哈
! @; ?% r( Q3 f  ]/ L- c( X# z娟子 发表于 2009-5-9 15:06

/ H( l% _% v( B2 D" J+ P" v1 H+ ~" Y$ U" ~' W$ b/ W
$ D4 |7 i+ T$ i/ j2 s+ c5 T5 U, O
我都钟意!LZ系米可以借俾我呢

leafir 发表于 2009-5-12 10:55:05 | 显示全部楼层
漫画有收几套小时看过的,因为小时候没钱买全的,现在一般是捡些便宜点的全套,慢慢看,

12下一页