大家觉得D格雷少年会出粤语吗?

太棋灵运 发布于2009-2-9 13:36 2483 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(13)人评论

aubert22 发表于 2009-2-9 14:17:30 | 显示全部楼层
我唔知~因为我无睇过~不过如果系出左好耐嘅话,会都唔定~

kwanyeung 发表于 2009-2-10 05:08:45 | 显示全部楼层
要睇下好唔好彩啦。。TVB睇中先得

太棋灵运 发表于 2009-2-10 07:39:22 | 显示全部楼层

回复 沙发 aubert-22 的帖子

动画今年先完结。

太棋灵运 发表于 2009-2-13 08:07:11 | 显示全部楼层
好希望距出啊~~

fullmoon2 发表于 2009-2-25 01:29:23 | 显示全部楼层
原帖由 太棋灵运 于 2009-2-10 07:39 发表 + z8 J  D0 }) {; i" O
动画今年先完结。
2 ^; v! r& r! Q8 _- M
人哋完結咗好耐喇(其實都5算太耐)...
' h/ c4 i7 s$ Z& ^5 F. y' ~0 q- m仲今年先完結...
! `* S: Z  L# |# f. w8 l倪都5瀦點睇嘢嘅..

fullmoon2 发表于 2009-2-25 01:31:52 | 显示全部楼层
蛾都恏想驅魔少年出粵語丫....: L8 ?; [/ W# A# D
因為好想睇睇ALLEN喺會用女黎配定喺男黎配...
. |. k% s! d' K因為日語嘅ALLEN配音喺女...8 a8 c! I; t, F8 g* e0 L
所以好想瀦粵語配音喺男定女....3 m: W$ _" d4 ]
其實蛾蕞想嘅都喺驅魔少年會出第二部..

gundam 发表于 2009-3-1 22:36:04 | 显示全部楼层
我上年去香港就见到有粤语dvd买啊,5知系边间公司配的。8 \* M3 z" b& p* O$ \2 y
楼上既5使想啦,确定仲有第二季啊,边有感快完。

d.gray 发表于 2009-3-4 17:08:37 | 显示全部楼层
我都希望距出粵語拉~~我好喜歡驅魔少年拉~~  A3 z, c0 M3 X, }4 A+ d0 A
不過我里便淨系收到TVB唧無綫台同明珠台雜

fullmoon2 发表于 2009-3-5 05:04:23 | 显示全部楼层
原帖由 gundam 于 2009-3-1 22:36 发表
6 [( u/ h5 i' L1 I4 _6 t我上年去香港就见到有粤语dvd买啊,5知系边间公司配的。# `) E# e$ V' k2 {+ W9 `8 Z# F: o
楼上既5使想啦,确定仲有第二季啊,边有感快完。
& W9 P$ B- B5 a8 c/ v3 R: P& @
但喺囿D人話尼D民工漫通常都5會囿續集喔...
7 @' V( U1 z' D6 {9 Y. K4 V# G哎...
+ E/ s) q4 C+ k, ^: U其實蛾睇都喺要睇嗰作者勤力D先嘚喇...5 A- @* @3 J) |3 O
因為嗰作者實在喺太懶喇..# Z; f$ i* Z2 @
囿時無端端又話囿病住院咯....

Devil6484 发表于 2009-3-5 08:36:57 | 显示全部楼层
香港就见到有粤语dvd买,5知系边间公司配的。。。。

davidyong 发表于 2009-3-26 17:17:53 | 显示全部楼层
这部动画,我觉得不错。

12下一页