[JS][高达w ova 无尽的华尔兹][358M][日语中字]

熊猫仔 发布于2009-1-22 00:21 2008 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【動畫名稱】:高达w ova 无尽的华尔兹
2 ], b0 X! S/ N, f4 a( |【集      數】:13 K0 V* r2 R& b. i' F4 @$ y
【文件類型】:rmvb! @$ M- K$ H7 x3 e) S* q1 d6 {$ N  _- ?4 i' L) x0 R0 M( \* r3 s: m1 b
【文件大小】:358m x ^8 L& u. e% J( O
8 [; n) c$ ~- L【保存时间】:据说喺永久( V: k( W. k6 P4 r+ h; x7 s
【語  言】:日語
. _* x% v" a1 s3 w1 E【字      幕】:中文4 R% G: y5 H- @6 x8 c2 j, q

& Z2 |0 a" V* F' }5 b
! A6 P3 [1 u: O( C2 f3 ]# p1 F" U
6 n0 y% N& f  B; B6 | 难得我得闲传d野玩下,想要就随便攞去喇~~~
: y5 d8 m# B) ]) U. }& t; H" M) A5 F% \& F$ y
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

: m, l7 }$ L& H7 W; `6 M6 z1 @9 T+ I( U+ X$ S% i' J; W+ V

评分

ninaomu + 5 + 20 我很赞同

已有(20)人评论

ninaomu 发表于 2009-1-22 00:37:45 | 显示全部楼层
已收片源,支持下~

熊猫仔 发表于 2009-1-22 01:16:35 | 显示全部楼层
我稳到个好大嘅片源,,,,,,,但喺稳唔到TVB嘅粤语音频吖!!!连再线都无

Laputa81 发表于 2009-1-22 12:32:41 | 显示全部楼层
喱个喺边个字幕咖???

466712407 发表于 2009-1-22 12:55:10 | 显示全部楼层

KO999 发表于 2009-1-22 13:00:11 | 显示全部楼层
请问画像清不清呢?????

183334257 发表于 2009-1-22 19:52:11 | 显示全部楼层
300几M应该效果一般般

seed22 发表于 2009-1-22 20:30:26 | 显示全部楼层
我以为是粤语的添,有点想下载粤语版本的.

熊猫仔 发表于 2009-1-22 20:40:46 | 显示全部楼层
呢個版本嘅畫麵同其他分開2part or 3part嘅版本我都有down,,,不過畫麵質量一樣`````````, _6 g2 i* C0 ~7 r' @. o
咁梗喺收一part果噶喇

lych 发表于 2009-1-22 20:45:24 | 显示全部楼层
踢你一蹄支持下先。

aubert22 发表于 2009-1-22 21:32:57 | 显示全部楼层
好想下晒搞到全部啊~纯支持一个~' _' `; `6 {& ]  m9 o
PS:貌似今日好多人发资源呢~

ronveray 发表于 2009-1-22 22:27:19 | 显示全部楼层
以前下过一个AVI格式的,这个应该不是吧。谢谢楼主的分享!

12下一页