[Tora.to] [DVD合双语]游戏王-怪兽之决斗[33-34、222、224]9.2更新224

yugi2005 发布于2009-1-18 21:40 7106 次浏览 74 位用户参与讨论   [复制分享主题]
達茲 发表于 2009-1-20 03:57:33 | 显示全部楼层
你的錄影版音質是否也是這樣差的??

yugi2005 发表于 2009-1-20 08:42:21 | 显示全部楼层
正确,再怎么说这也是2000年的事了~43和44都会很差很差很差~~~~~~~~~~~~
0 F/ D. [* k8 n, c; {5 B; C4 Y
1 I, r2 l2 z8 Z& \& H4 vATV重播无期啊无期~

stonecold 发表于 2009-1-21 22:34:16 | 显示全部楼层
无睇游戏王

ngyan1600 发表于 2009-1-22 07:11:41 | 显示全部楼层
唔使釣喇,遊戲王合成版以經開始發番喇,不過係由79開始,大約3~4星期一集(睇有係時間啦,有時間可能1星期一集/ A6 |! ?2 @% i7 N$ O% l8 c) ?
79集好煩-,-"atv勁cut野!# `7 }% K& l  U( B( b+ T
79係3個鐘努力下合好左,呵呵
) [* m' c! ^# B2 N9 ]% J) N話說......我尋日一口氣壓左79~84共6集出黎,不過80~84幾時合就.....未有打算-.-"
' O* M! _- R' d* b8 [7 N9 I  k7 q1 k  c9 W5 o0 u" x6 S

ngyan1600 发表于 2009-1-22 07:16:06 | 显示全部楼层
好過無得睇嘛,大家唔好吵了^^"

ngyan1600 发表于 2009-1-22 07:19:20 | 显示全部楼层
43,我幫你睇下有無得補救,44我下唔到

ngyan1600 发表于 2009-1-22 07:24:57 | 显示全部楼层
d聲好得意....哈哈,應該係拉得太長

yugi2005 发表于 2009-1-22 07:50:28 | 显示全部楼层
条带播放既时候拉长左黎放|||||||||||||1 {7 f3 ?% z$ ^0 D7 I5 [
2 d" L6 }4 }# i8 v) @
因为录既机系台旧机然后播既机系另一台新机……1 l2 |( b6 {/ i5 b3 f+ ^$ _0 F0 z

) e9 B5 u! i8 w" H 终于黎啦啊啊啊啊暗暗啊 啊啊啊暗暗啊啊~~~~~~~2 d  _: b; }. ~& P

/ |: z/ L3 A, F你DOWN唔到JS D片咩~~使咩压得甘辛苦姐

ngyan1600 发表于 2009-1-22 07:56:37 | 显示全部楼层
原帖由 yugi2005 于 2009-1-22 07:50 发表 ) @+ A2 S$ {3 x7 N# q  ]7 g2 h
条带播放既时候拉长左黎放|||||||||||||/ o9 i% D" A; \8 O2 h# |: `
6 X, e9 D3 O. ], I) k% r2 m; M
因为录既机系台旧机然后播既机系另一台新机……
" l8 L; H- n1 ]+ n3 v, T6 Y/ O! L7 M% a7 o9 r- x+ H
终于黎啦啊啊啊啊暗暗啊 啊啊啊暗暗啊啊~~~~~~~
% g  x3 w/ [  @" T9 ^: k6 `- b1 t: a4 G. R- e2 i
你DOWN唔到JS D片咩~~使咩压得甘辛苦姐
) i4 b# b; w2 a. \" J# ]
我壓既係我既錄影版,要黎畫面對畫面咁cut同合--用既片源係js果d
2 n( A1 {& m: m( f5 g不過我發得出黎,就係變左mkv的了,因為要放埋字幕入去

ngyan1600 发表于 2009-1-22 07:58:07 | 显示全部楼层
今日下午應該可以用mu下載的了,唔想等可以bt架,一早發左

yugi2005 发表于 2009-1-22 16:10:10 | 显示全部楼层
我同你BT无缘,,点连都连唔上………………
# q5 k* V4 k! ~2 g4 O: p等左甘耐唔争在果几分钟~~

liyq 发表于 2009-6-5 21:10:15 | 显示全部楼层
严重支持~~~