最劲爆男士胸罩 日本火热出炉

菠萝蜜包 发布于2009-1-3 17:21 4031 次浏览 73 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-1-4 12:51:17 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-3 22:42 发表
  Z% n# E$ [: }  L# H6 X0 `+ N6 F睇见都起鸡皮····

/ o: l- V; l* i! [- H' e幸好我对呢D嘢无乜感觉嘎啫~

aubert22 发表于 2009-1-4 12:52:13 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-4 00:53 发表
# [7 S, Y* ]1 m5 M, p) C  O同MM一樣,沒新意,

7 a" W4 s7 ?0 Q5 s6 w平常有无谂到D有新意嘎

aubert22 发表于 2009-1-4 12:53:15 | 显示全部楼层
原帖由 candy0505 于 2009-1-4 10:51 发表
4 k7 u4 y) c0 E& z5 Y好BT姐.... 9 J* Y' X  M  t  X8 ~8 ]7 ^0 T, m
男人着果D有咩用~~5 {! |9 s( @- t" C, S# i) h
日本仔真系咩都林得出咖~~无语....
' e- g& E# t! J
甘又系啊,日本仔真系几有创新精神嘎~

candy0505 发表于 2009-1-4 14:17:33 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-4 12:53 发表
  s9 D4 d7 M( k5 H1 ^( I0 j! x+ \0 @. x9 w
甘又系啊,日本仔真系几有创新精神嘎~
; E8 n3 o6 s$ H! @
创意系有既.....不过我觉得有D多余姐~

aubert22 发表于 2009-1-4 14:24:09 | 显示全部楼层
原帖由 candy0505 于 2009-1-4 14:17 发表 ' O9 t) C- F% ^7 m5 @8 W3 t
. E8 l+ }9 V3 {! j4 v& }3 P; L
创意系有既.....不过我觉得有D多余姐~
1 ?1 l$ z# J, u  R! g: u6 }7 V
汰弱留强嘛,做左出黎先可以汰同留嘎~

candy0505 发表于 2009-1-4 14:42:51 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-4 14:24 发表 4 ~0 Y& V" c9 Z% R3 X9 ]; j( t  T

6 j' _$ x3 h. z; ?汰弱留强嘛,做左出黎先可以汰同留嘎~

# f) A0 x% ~( g极度唔明...男用既bar可以汰D咩留D咩啊?
# ?) F+ L- F) N; Z0 Y0 s反正..我都系觉得...果D既野..2 B8 y, r4 z& Y* d; L6 F* f9 \
系为左满足某D人既特殊癖好姐...

aubert22 发表于 2009-1-4 14:48:51 | 显示全部楼层
原帖由 candy0505 于 2009-1-4 14:42 发表 , V& N5 _( R+ q

" |" E6 e8 b% J极度唔明...男用既bar可以汰D咩留D咩啊?   {# H& @  Z! N. x8 d2 M
反正..我都系觉得...果D既野..+ C* r! E! Z( Y( A" [* J" l6 V  n; F
系为左满足某D人既特殊癖好姐...
/ N4 [0 _, ]" `5 p' z; t
承上启下好无,我回复你前果句者,即系讲创新精神啊~, ?, p' X* h3 g1 x
你最后一句都讲得几岩~

candy0505 发表于 2009-1-4 15:14:54 | 显示全部楼层
讲创意既话...不如考虑放多两个热水袋啊...
$ @! {  I! g& A冬天岩用....而且万一比人知道左...
2 B9 P& \, G& ~5 q8 H, e9 ^; @都仲可以话...."其实呢个系便携式热水袋,外型只不过特别D姐"
; S# N4 a" G; _  b% Q2 j(我对我自己都无意见啦)

Laputa81 发表于 2009-1-4 15:51:20 | 显示全部楼层
原帖由 seed22 于 2009-1-4 07:48 发表   O* @# V! t3 ?: [9 x
看见就想呕,不如带中国肚兜算了还开胃点.
5 J* n( h1 U; O& i& {( v) D

# K/ e% G# U3 Z7 \( Z+ s1 {- W
; @3 n" k! j$ ~& o+ h! w
3 t7 E  \  V# |3 W8 g. x噉咪嗰個变晒红孩儿???

Laputa81 发表于 2009-1-4 15:52:36 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-4 12:51 发表 8 c4 X' p. t  d8 V  T# I( {

4 N: Z1 h- l! A0 w7 f2 K6 P( t5 p幸好我对呢D嘢无乜感觉嘎啫~

( h/ S& B5 H! c- I% V  _/ J5 ]- k1 U# M
3 ?2 L. ^. V/ b& }2 i' ?
可能你习以为常、见怪不怪啦~~~

seed22 发表于 2009-1-4 16:03:51 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-4 12:51 发表
, }5 V9 K9 w: w# q  l3 o9 D/ l3 s: v9 n7 u
幸好我对呢D嘢无乜感觉嘎啫~

) Q3 v* p, {* |4 B8 u& `/ K
1 n7 o9 Q5 \- `4 g6 z# H! q' c4 X+ ^( u' h# X1 j4 X" }0 [
如果我估得无错,汝一定系玩紧同样既嘢
8 K9 V  X8 ^9 _$ t+ O& \好嘢!我估对佐.

kyo1983 发表于 2009-1-4 16:05:40 | 显示全部楼层
迟下会唔会搞男性卫生巾呢