[每日闲聊] 请帮下我喇~~!!!

菠萝蜜包 发布于2010-12-7 15:16 1615 次浏览 22 位用户参与讨论     [复制分享主题]
有咩方法可以喺最短的时间里面使体重减到最理想的体重呢~~ : y+ W/ s& [! {' |: F
前提是:唔食药,唔过分节食,最好就唔使做运动的方法ing~~!!

已有(22)人评论

Kiver 发表于 2010-12-7 15:31:13 | 显示全部楼层
天下间边有甘好既方法啊4 l' ]3 B  E6 R7 R
2 \  P) P& A% u* W4 Q
去捐血啦

菠萝蜜包 发表于 2010-12-7 15:39:01 | 显示全部楼层
天下间边有甘好既方法啊
3 L1 h1 g% }* L4 x9 [
+ V: u$ u  ~8 j, M: I+ ^去捐血啦( W) q; l  w. m% M
Kiver 发表于 2010-12-7 15:31

+ e2 Z  J! m1 z. |. C8 D: K
) v/ ^7 M$ Y2 Z5 Z# Y6 ^! ]- M) m. k% P, |9 p0 B& A: K; a
    捐血边可以减肥嘅嗻~~

Ling1988 发表于 2010-12-7 15:55:53 | 显示全部楼层
有好方法!就是感情受創,人只要失魂落魄一定瘦

菠萝蜜包 发表于 2010-12-7 16:09:48 | 显示全部楼层
有好方法!就是感情受創,人只要失魂落魄一定瘦
0 P7 d8 }+ W5 A0 o8 bLing1988 发表于 2010-12-7 15:55
& |) B, Q; B0 G- j6 N4 z# j+ s

) R1 R& x5 z4 ^4 s1 U' P5 f% ~. S: D/ s/ Y# T; d
    可惜我至今未稳到人可以令我感情受创呢..........

inber 发表于 2010-12-7 16:11:02 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2010-12-7 16:14 编辑 2 p8 n1 D) g, x+ {7 x

* t8 y+ _6 I1 i* W樓上的方法唔錯. G: [1 Z+ {, D& \+ p
不過有點難度9 C% n9 R1 I1 }1 t( a& {

; f" O9 ^/ O5 q- M: b) S7 i大前提系要開始到一段感情先. Y) J+ S' W" B: j7 |/ [8 D
1 b5 L" {) N+ K/ s7 m, F
樓上---->Ling1988
/ b: t3 c9 [' h4 Q% [(原來比樓主快過我回)

菠萝蜜包 发表于 2010-12-7 16:20:38 | 显示全部楼层
樓上的方法唔錯
& r/ }# P, p' u8 j5 D& i不過有點難度
6 L1 p) ?7 O/ U( L1 z8 P- [) R+ X/ |9 S
大前提系要開始到一段感情先
9 ~2 B- c8 ~/ q8 l& a, @# V7 k) c4 _7 F
樓上---->Ling1988
5 n1 b" x6 m2 F! U* ~, S# a(原來比樓主快過我回 ...5 H- p# u5 p6 \
iamaboyandog 发表于 2010-12-7 16:11

2 ~8 E, F2 Z$ U0 ?  l7 o5 Q# N3 h, W( L  u
: R, S/ I- s3 m! m0 ]5 \0 X
    对于我来讲是非常有难道呢~~8 h3 `* [7 G0 t7 @. i
    我要瘦身吖~~~

基拉杰特 发表于 2010-12-7 18:32:55 | 显示全部楼层
要我列餐单之类,俺太懒了,建议你上百度一下

z135z135 发表于 2010-12-7 19:57:36 | 显示全部楼层
好简单,大病一场咯,绝对瘦到你想要噶体重。又唔使做运动

maplep 发表于 2010-12-7 20:34:28 | 显示全部楼层
天天通宵绝对能瘦。。。- -

kamisa 发表于 2010-12-7 20:39:05 | 显示全部楼层
每天慢跑几千米

yjb338 发表于 2010-12-7 20:52:23 | 显示全部楼层
天下间边有甘好既方法啊! o& t& S4 c4 }4 |5 q

1 Y0 ?" g$ v9 Z9 E5 K去捐血啦
; ?% E5 X+ Q% i3 B7 i: m' z6 Q( UKiver 发表于 2010-12-7 15:31
; a  h8 d4 Q8 C" [- T6 H5 H
& y( l4 D  \) Y5 I
& r9 D8 j9 E) Z5 }
   捐血会加快造血功能,更肥!!!

12下一页