最劲爆男士胸罩 日本火热出炉

菠萝蜜包 发布于2009-1-3 17:21 4030 次浏览 73 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ar_mie 发表于 2009-1-3 21:26:23 | 显示全部楼层
一直都係聽講..未見過...
5 F9 X" L+ ?8 |: L哇..今次真係嚇我一跳..; \- b  A2 b* ], n5 i+ _: R/ c
果然夠bt... 怕怕...

aubert22 发表于 2009-1-3 21:42:02 | 显示全部楼层
原帖由 ar_mie 于 2009-1-3 21:26 发表
# c- \( g1 X  ]# f6 m9 T: V3 o' ?/ e 一直都係聽講..未見過.../ Q* U9 T4 }+ p  |7 h0 s( `* l
哇..今次真係嚇我一跳..% R% N9 C3 _* W. W7 c# d) V
果然夠bt... 怕怕...

, B: Z5 j4 n, s5 u) P+ Q变态啊呢~~唔好净系睇BT一面,睇下区好既一面嘛应该~

伊凡杰琳 发表于 2009-1-3 21:54:15 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-3 21:42 发表
# K: T# p) L. \  u# v$ T
1 i  |; s" M$ f: c9 V变态啊呢~~唔好净系睇BT一面,睇下区好既一面嘛应该~

9 |1 ?) G& F4 r  x# w: }. T, f. |3 ]! z4 a  }$ x1 ~$ F
请教下水王...好既一面系

菠萝蜜包 发表于 2009-1-3 22:05:37 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-3 21:54 发表 2 s3 `, I4 ~+ Z# M3 _8 B) g- T" Z

& X, S# Q3 W7 a" n9 G7 Y# V# J) |" A" ]9 Y$ q# B; e' t" f
请教下水王...好既一面系

% ]8 X! `5 v! r% |1 Z4 `3 [& s5 a

% L( s% d/ Z9 ?# ~# e好的一面可能是可以防止胸部下垂吧~哈哈哈哈哈哈

aubert22 发表于 2009-1-3 22:08:40 | 显示全部楼层
原帖由 伊凡杰琳 于 2009-1-3 21:54 发表
+ K6 r' P! p( C) m
# @' t5 N) c! Y+ a& ]
' n* I) x9 h4 ^( G9 G请教下水王...好既一面系

4 ]6 A$ I! R9 m6 @9 c( B! y炒作成功,拉动内需,提高品牌知名度and so on~

aubert22 发表于 2009-1-3 22:10:24 | 显示全部楼层
原帖由 菠萝蜜包 于 2009-1-3 22:05 发表 3 ~& ?* O' \4 ]
' y4 b9 `- M: ]) J  J$ y+ o& D

: L9 w) M1 ]; |& W3 v
1 a3 X- |+ o9 b  ^& z5 Y3 k好的一面可能是可以防止胸部下垂吧~哈哈哈哈哈哈

. s. n2 W# j3 N都系果句,凡事唔好净睇表面~话唔定以后进化成男人都可以生育,毕竟家人地啊边个边个外国人准备生第二胎了~所以你讲既好既一面有可能发生都唔定~

菠萝蜜包 发表于 2009-1-3 22:30:15 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-3 22:10 发表 0 r' e8 Q! W( ?( ?6 t
2 G3 {0 W/ h# w  m; ~4 F) _
都系果句,凡事唔好净睇表面~话唔定以后进化成男人都可以生育,毕竟家人地啊边个边个外国人准备生第二胎了~所以你讲既好既一面有可能发生都唔定~

1 }: _8 K' t- X) y
4 R. y9 ^: q. D' Y+ s3 |6 F9 q1 u; ~5 s, J$ g4 G7 l
( d/ ]! s6 C5 c3 y
! V0 c' ~1 d4 E! _5 r" t5 P- D
甘几时到你进化成世界第二个可以生育的男人~或者买翻个呢D胸罩来着下,提前做好准备

aubert22 发表于 2009-1-3 22:35:00 | 显示全部楼层
原帖由 菠萝蜜包 于 2009-1-3 22:30 发表 8 ?0 o4 G- T' A- ^3 N
( {5 k1 X$ `0 K2 `. \
3 Y8 W8 m2 E, S+ M  @/ @% J
6 ^2 Y, T* E/ W

1 W1 g& J2 g/ t: Z! g  l8 p4 O+ ~- m
) u8 L, m: k5 M. ~1 G& F+ H 甘几时到你进化成世界第二个可以生育的男人~或者买翻个呢D胸罩来着下,提前做好准备
( S( v2 O% \$ F6 y, g0 w& Y6 L
等到我有150斤果阵我一定买,着住影畀你睇都得,哼

Laputa81 发表于 2009-1-3 22:42:16 | 显示全部楼层
睇见都起鸡皮····

平常心 发表于 2009-1-4 00:53:01 | 显示全部楼层
同MM一樣,沒新意,

seed22 发表于 2009-1-4 07:48:34 | 显示全部楼层
看见就想呕,不如带中国肚兜算了还开胃点.

candy0505 发表于 2009-1-4 10:51:48 | 显示全部楼层
好BT姐.... + l! G6 i6 C) l6 X' f( Q
男人着果D有咩用~~. s7 O9 Q* }# y
日本仔真系咩都林得出咖~~无语....