[每日闲聊] 我中咗166萬人仔XXXX!

平常心 发布于2008-12-31 22:49 1504 次浏览 43 位用户参与讨论   [复制分享主题]
candy0505 发表于 2009-1-5 11:07:03 | 显示全部楼层
请得律师..都应该唔会有咩好事...
9 y9 h1 Q9 s, P3 `; r, C* T. f0 }愿主保佑你~

Kiver 发表于 2009-1-5 11:15:31 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-5 11:02 发表
8 I2 `9 c+ D) _# s7 K: w+ e7 m, U. H* C9 F) t3 b. O: F9 t
H大叔请律师做乜啊??区又要打啊????

% E0 f: o, Q$ ^6 P4 X# S" F7 d3 D
人地告你
! f- z. o; l. Z, W: y$ S: q+ Y- @+ x( ^3 j
有得吾去抗争啊6 a; {9 U$ p( K! X! F4 \! i
6 g* ^- W  u5 ]6 u# K: e2 @7 x
不然真的想中那彩票啊

Kiver 发表于 2009-1-5 11:16:32 | 显示全部楼层
原帖由 candy0505 于 2009-1-5 11:07 发表 ! U  v9 G' b' F( |5 t" P
请得律师..都应该唔会有咩好事...
  e2 E4 x' W& q  n愿主保佑你~
; l0 A) }- @: a: q: l: H9 P
7 |+ ?+ j! G' W; x/ G' f
依家表面看都吾系咩好事来啦

aubert22 发表于 2009-1-5 11:54:24 | 显示全部楼层
原帖由 candy0505 于 2009-1-5 11:07 发表 - N( C% ~. c; ?3 a
请得律师..都应该唔会有咩好事...! E: J' {* `5 ~+ `: t3 k1 Q
愿主保佑你~

# J0 _9 V' `0 n' R7 I5 O! G保佑边个啊~保佑要打果D好啦~

aubert22 发表于 2009-1-5 11:54:57 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-5 11:15 发表
! `6 a4 x: Y$ K- ~$ P2 I4 a: b& p2 a. R# @- {% c0 e
! k8 j5 W5 Y: ^: g8 f
人地告你' g$ s8 Q* U( p$ M" Q

9 g! _3 \' P6 ~$ O有得吾去抗争啊6 x3 B! g$ u) r  Q' p( k7 Y3 u

1 }4 R+ H; X  e) G0 K9 J- n2 X不然真的想中那彩票啊
* C9 T6 N2 ^4 A7 ~3 C, M0 F- @
哦哦原来系人地要同区打~

aubert22 发表于 2009-1-5 11:55:23 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2009-1-5 11:16 发表 9 z) N$ T6 k" U0 t: D

/ x' U5 T" _' |9 E' n4 A2 ^. x6 l2 Q4 |9 |6 t1 z
依家表面看都吾系咩好事来啦
5 p. g: c, e2 k  }' p- z6 l4 }
甘又系啊,见得律师真系无乜好嘢~

平常心 发表于 2009-1-5 12:37:42 | 显示全部楼层
現在先有呢贏面,睇天,

aubert22 发表于 2009-1-5 12:58:05 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2009-1-5 12:37 发表 / Y. v$ X1 ~9 [; K" M# f
現在先有呢贏面,睇天,
& Y" x6 A& T2 N: R+ b: |  T
嗯,打完讲声喔~