[每日闲聊] 最爱输波!!!!!!!

平常心 发布于2009-8-16 08:57 953 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
: K# m9 {6 m! T$ Y, S+ _1 @# `1 u9 n8 z/ Z
状态太差,输波,唉。。。。。。。。。。! o4 T5 o7 T3 I9 V& W" p2 e+ w' N8 I% o+ n

; r9 ~6 e! W0 X& i8 a+ t% o! y9 N3 y1 f% X$ y
突破!!寻晚K波,创出入球新纪录,七波,打破成个多月入球荒,由于一直专注后卫中场组织,一直未做前锋,寻晚再次再做前锋,开始有呢不太适应,到后期信心大增,助攻五次,发觉现在又进步少少。
6 B5 h4 v+ e+ Q. m; @0 |. q& g3 [2 ~7 Q" Y6 @
爆发!!近来事事不顺,心里有呢气,用足球来放松系我主要方法,其实人生起跌多,事事实有解决方法,寻晚还部车断皮带,推车推咗几远,又使咗近百人仔,心伤,气愤,在球场上我爆咗,挥发汗水,8 B* [/ [7 ^2 h  F0 e" V

4 i6 @0 W0 L& C& ?: I的确求人帮也要识自救,凡事不可强求,一定有解决方法! q3 J" G( n* a# u& V
4 Q) c6 x% K/ I& e6 V( d0 P* H
吹水!!!!!坛子前日上吾到,我心惊胆寒,好彩现在没问题,当然要发贴吹水谷人气,4 a9 ?7 @2 Q$ k7 r' u

2 Y6 O1 k& `* a  z: J1 F9 p9 Y/ i* G1 [. ~' |, T: r  N
大家回贴支持坛子,还星赚。

已有(13)人评论

tandong 发表于 2009-8-16 09:12:14 | 显示全部楼层
纱发,还是沒看波,看股去,下周也爆发反弹!!

cao0422c 发表于 2009-8-16 10:22:27 | 显示全部楼层
纱发,还是沒看波,看股去,下周也爆发反弹!!
2 Z" d% D8 Y3 N- s8 Q1 P0 Ptandong 发表于 2009-8-16 09:12
% w& u& ?" B1 T; a7 w
老虎仔因住牛市突然之间出现..牛牛冇草食离妖你

aubert22 发表于 2009-8-16 11:00:46 | 显示全部楼层
我臺電腦依家有待重裝啊,唔吹得住啊~

alexhus 发表于 2009-8-16 11:06:05 | 显示全部楼层
呵呵呵,冇睇波嘅人支持先。。。

平常心 发表于 2009-8-16 11:49:55 | 显示全部楼层
英超开锣,最爱今晚客场挑战热刺(小鸟)。{:5_339:}

熊猫仔 发表于 2009-8-16 13:31:11 | 显示全部楼层
7波!!!不得了!!!~~~
" x/ ]4 H, x# O  q  [3 Z9 A8 H* B踢完波你仲有力推车,厉害!!!

tandong 发表于 2009-8-16 17:32:08 | 显示全部楼层
老虎仔因住牛市突然之间出现..牛牛冇草食离妖你
, \, n6 {/ g/ n6 V" Pcao0422c 发表于 2009-8-16 10:22

( Q$ N. J. R( Q放左好多草比牛牛吃啦,夠力抬頭啦!!

lych 发表于 2009-8-16 20:37:31 | 显示全部楼层
好似有人讲紧牛牛波~~~~~?

kwanyeung 发表于 2009-8-17 00:09:31 | 显示全部楼层
冇睇你講咩。只為星夢而回帖

平常心 发表于 2009-8-17 01:33:13 | 显示全部楼层
{:5_339:}输咗波训吾着,好闷。

masato 发表于 2009-8-17 02:13:59 | 显示全部楼层
郁闷还得生活啊 人参嘛

12下一页