[每日闲聊] 点解我个农场子老打吾开?

平常心 发布于2009-10-24 09:46 1127 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
还有我个车场,打吾开升吾到级,没符...

已有(27)人评论

平常心 发表于 2009-10-24 09:55:42 | 显示全部楼层
就停在"页面加载中"不动.{:5_338:}

huang 发表于 2009-10-24 10:07:08 | 显示全部楼层
你无交税,

平常心 发表于 2009-10-24 10:21:07 | 显示全部楼层
交乜税???在那里交?

alexhus 发表于 2009-10-24 10:28:46 | 显示全部楼层
交乜税???在那里交?1 v6 }; G+ X: D3 B! k  f- C# b
平常心 发表于 2009-10-24 10:21

0 A/ S. c$ M; M3 C& o" Q3 y9 q唔好俾H大叔昆,系要俾我偷晒D嘢之后你就可以打开啦,农场从来都冇税交。。。

熊猫仔 发表于 2009-10-24 10:31:53 | 显示全部楼层
H大叔d大话都几真波。。。

平常心 发表于 2009-10-24 10:43:41 | 显示全部楼层
H兄系神,我要听其话就出现神迹.{:5_338:}
+ }* R" m# {, U) m2 O) w
  `: E  v6 r% |' E' Z' i: b我个背影也有呢帅.

aubert22 发表于 2009-10-24 11:07:21 | 显示全部楼层
只玩QQ摆车位,贪果D车够靓,嘻嘻~唔知边个有玩嘎呢~

熊猫仔 发表于 2009-10-24 11:20:16 | 显示全部楼层
H兄系神,我要听其话就出现神迹.{:5_338:}! U# ?' e% Z0 C% |6 t% i3 e
6 A4 a$ i3 e/ E' {2 o
我个背影也有呢帅.& n. A/ C. s. i8 E, J0 o
平常心 发表于 2009-10-24 10:43

& Y- \/ b) L+ V; Y! q& c9 s) Q
& `& W9 s) `/ |点解着件黑色吖。。。
; U6 ]- f6 x' i) i+ k' h; [我中意红色嘅托里斯!

平常心 发表于 2009-10-24 11:42:53 | 显示全部楼层
我系托奶斯,黑加金,一样型.

kevinchan 发表于 2009-10-24 14:48:02 | 显示全部楼层
只玩QQ摆车位,贪果D车够靓,嘻嘻~唔知边个有玩嘎呢~6 E& O7 v: R8 X  m# Q/ p' M, w
aubert-22 发表于 2009-10-24 11:07
我都无玩接近半年了,无乜瘾- -!而且我日日要登录10几个QQ小号,真係无乜心机

tandong 发表于 2009-10-24 17:04:36 | 显示全部楼层
H兄系神,我要听其话就出现神迹.{:5_338:}
$ I5 t' z8 t! Y1 z* u  T, x# Q5 r' D+ `. u9 ~. I# f
我个背影也有呢帅.7 t% ~; m. N+ k: R3 ]! a
平常心 发表于 2009-10-24 10:43
你吾怕比人笃背脊啊!! 花晒了!!

123下一页