游戏王220-end+高达seed destiny 02 =abc856172

熊猫仔 发布于2008-12-30 14:52 1697 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
【動畫名稱】:游戏王220-end+高达seed destiny 02
3 U9 B9 P( C, m% m9 X* e  w) @2 G) n【集       數】:5+1%5+1
9 H. U! Z7 k. D- u& W
【文件類型】:avi+|rmvb. N9 U6 D( m1 F' n7 z. J+ a
【文件大小】:不详
! a* g' r8 z  W+ M+ u【語  言】:粵語/雙語
! s2 n5 B2 d1 ~$ A! k% A
( H1 F+ c2 f. C' Y2 w
呢几集喺帮abc856172兄发嘅~~~
3 V' P( g8 o8 \; Y0 _% ]" L" F在此特别鸣谢abc856172帮手补种
! G$ [2 A- G, ^2 K2 r
" b( ?* ]- p* \- d6 b[ 本帖最后由 熊猫仔 于 2008-12-30 14:58 编辑 ]

220-224+02.txt

2.63 KB, 下载次数: 19, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(16)人评论

aubert22 发表于 2008-12-30 15:30:38 | 显示全部楼层
沙发~~5 ]0 Z) j% Q& g, R2 }9 i
系米无损版黎嘎SEED D既第2集

freedom246 发表于 2008-12-30 16:22:43 | 显示全部楼层
THANKS,来补返第2集先!!

熊猫仔 发表于 2008-12-30 16:39:44 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2008-12-30 15:30 发表 - ^" ^! u; c. q. o9 `& d% n8 Q$ {
沙发~~, `) x: y% Q3 u/ J: \
系米无损版黎嘎SEED D既第2集
7 G/ v  ^) U# ]' I; G' \' J; X
" r, U- ]% b# T/ w; {
喺吖~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~`AVI~~~零卸唔同!!!

seed22 发表于 2008-12-30 16:46:16 | 显示全部楼层
游戏王我觉得更新得不完整.

熊猫仔 发表于 2008-12-30 17:28:20 | 显示全部楼层
221无法连接吖 ~~~~; m! F& e: u5 V+ c0 D9 l  C) R

+ C! O) J/ o  d" }% ~224喺13-14min,游戏打开封印卡"死者苏生"果段无左吖~~~

aubert22 发表于 2008-12-30 20:02:05 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-12-30 16:39 发表 . S, V+ L9 J+ e2 a1 M" X
' ?7 V+ H7 W9 |/ n$ L' ^

) k2 K" M% M. O7 v! A喺吖~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~`AVI~~~零卸唔同!!!
) G, [; @! Y& m- N4 j" `* T8 Y8 ?
系就系好啊,但我之前已经刻左了喔,呜~~下左先,以后买左刻录机再刻过啦,多系先啦

aubert22 发表于 2008-12-30 20:04:55 | 显示全部楼层
原帖由 seed22 于 2008-12-30 16:46 发表
. x6 y! Q" T  t# ]/ i' e, U游戏王我觉得更新得不完整.

8 _( j3 l* x9 i8 I9 z5 z我就觉得游戏王太多了,而且1打后既都无吸引力啊~~

熊猫仔 发表于 2008-12-30 21:35:04 | 显示全部楼层
最后4集~~~游戏vs法老!!!绝对精彩吖!!!~~~~~~  t3 t3 u5 Q/ }
   3.几年前我睇过日文版,但喺内容几乎深刻度唔可以唔记得吖!!!

達茲 发表于 2008-12-30 22:21:51 | 显示全部楼层
游戏王下載唔到。。。

lych 发表于 2008-12-31 10:16:23 | 显示全部楼层
多谢晒波~~~

aubert22 发表于 2008-12-31 10:25:29 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-12-30 21:35 发表
0 O# K' I5 S/ j: |( ^最后4集~~~游戏vs法老!!!绝对精彩吖!!!~~~~~~
. U. I' z( T# U* k. {   3.几年前我睇过日文版,但喺内容几乎深刻度唔可以唔记得吖!!!
( o) ?& H5 z1 B; v- h2 V
真系甘好睇 ??游戏王家出晒未嘎??

12下一页