[管理投诉] 岂有此理,麻烦进来解释一下!

shason 发布于2008-10-26 19:42 5054 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
huang 发表于 2008-10-26 23:09:19 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-10-26 23:02 发表 - Y" Q: x7 d" Z8 ]. Y! O  K
  \- o: U( [( |6 @8 ~
huang你这句沉默是金都写了不下5次了,还叫沉默?难道论坛不是鼓励讨论,而是提倡默然?是不是想粤漫国度那样就叫和谐呢?还是你认为那个才是真正的宁静?
1 F' k1 v7 x; V/ |) ^$ \
甘样同你一起反转哩个论坛好无,发表个人意见,支持民主- _# f; @; L5 T8 n# L  P- D" x# U
& w' K; g4 u. m, U9 K1 S
<一个人死了,哩个世界一样会转>

alexhus 发表于 2008-10-26 23:18:42 | 显示全部楼层
咁而家都转到闲聊度讨论啦。。。咁应该会皆大欢喜啦。。。

shason 发表于 2008-10-26 23:58:42 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-10-26 23:09 发表 ' Y4 k+ e5 L9 R3 ]
3 G6 M( b4 [" J
甘样同你一起反转哩个论坛好无,发表个人意见,支持民主
唔好咁极端得唔得,xx话过,我唔赞同你嘅讲法,但係誓死保护你讲话嘅权力!bbs系因为讨论而显示真正价值所在,如果论坛只是资源中转站,论坛也就没有论坛的意义,直接改下载站可以了。over; C: J0 I5 G# ~% T* T7 A9 L
* x0 A3 t, ?: s- S
ps:站长的做法我敬佩。end

shason 发表于 2008-10-27 00:00:21 | 显示全部楼层
此贴可以关矣。帖已恢复,目的达到

tandong 发表于 2008-10-27 00:56:52 | 显示全部楼层
移帖就巫告版主删距帖!公道?

yjb338 发表于 2008-10-27 02:50:14 | 显示全部楼层
又发生什么事情? 点咗广告再翻来!

yjb338 发表于 2008-10-27 03:05:41 | 显示全部楼层
看完!没事情发生

shason 发表于 2008-10-27 08:20:50 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-10-27 00:56 发表 # C& Q/ a/ J) m" e7 }
移帖就巫告版主删距帖!公道?
' i5 v, q4 }7 N$ N3 c4 Q
移去回收站不是删贴是什么?

alexhus 发表于 2008-10-27 10:53:13 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-10-27 08:20 发表
- ~$ r! p- P; I: Q! n' Q4 u- r# x. t; E$ `* [1 @  g
移去回收站不是删贴是什么?

* k1 z. A9 ^, V- b( k$ l都系大家嘅观点唔同啫。。。当一D帖子已经可以唔需要嘅时候就转到回收站,系应该架,以小冰嘅观点嚟睇,佢唔想大家为咗佢再吵,所以先咁做,shason唔好嫐啊。。。
: E; d9 M2 [3 g; `
' `0 D6 g: @$ d2 cshason认为移到回收站就系删帖,从某个角度嚟睇的确系咁,都系大家观点嘅问题,大家可以企系人哋果边睇下问题,咁样可以清楚全面D睇到问题。。。

tandong 发表于 2008-10-27 21:59:52 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-10-27 08:20 发表 1 D, H: h3 |& P( V

) p2 D  ^! t8 {( R9 Q( G& h移去回收站不是删贴是什么?
移去回收站嘎帖任何一个会员都可以搜索到和浏览到原帖,删贴系咩都无,更不能浏览,本和质嘎区别!好比将A文件由C盘移去D盘,都可以搜索到和浏览到架,删左会点?边个都知啦!

shason 发表于 2008-10-27 23:00:41 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-10-27 21:59 发表 ( p1 k- Z1 i6 y
移去回收站嘎帖任何一个会员都可以搜索到和浏览到原帖,删贴系咩都无,更不能浏览,本和质嘎区别!好比将A文件由C盘移去D盘,都可以搜索到和浏览到架,删左会点?边个都知啦!

; e7 n+ [" i; U! |5 R% |你呢啲所谓的逻辑我都无谓跟你再辩

tandong 发表于 2008-10-28 07:04:39 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-10-27 23:00 发表 0 _. \6 s* ?  n; Q
( a% a$ a" h; H& l
你呢啲所谓的逻辑我都无谓跟你再辩
以后米話你做过管了,不懂装懂,