[青葱校园] my school

熊猫仔 发布于2008-9-29 12:14 1761 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我用手机影左d学校嘅相~~~
$ Y/ M  B" E' ]/ W  E质量方面, 只可以用呢个表情~~~( e# K3 N' N% n6 i- A

0 \/ r9 y1 T6 \7 @) j$ z4 f至于系边间学校~就5洗问啦~
7 B# M  U: h1 u0 k+ r5 A5 i( S& A5 t0 E$ s# _! `
图片地址:' r4 m. m! P5 G9 Y
http://bbs.dreamxt.com/thread-58550-1-1.html; p; T, |0 Z5 [) W2 c& V( [2 ?$ i
" B6 O) e6 ^8 Z: i% Q: W

相关帖子

已有(13)人评论

Laputa81 发表于 2008-9-29 12:36:33 | 显示全部楼层
使唔使发两个帖噉多??

熊猫仔 发表于 2008-9-29 12:42:41 | 显示全部楼层
复制过黎闲聊就得翻一楼~试左两次都系甘~so搞成依家甘~~~$ n' M: `: l0 Y3 x, B" e
原贴系糊涂区~

banny77 发表于 2008-9-29 14:04:24 | 显示全部楼层
睇你表情都吾使讲啦.. 我明嘎啦...

Kiver 发表于 2008-9-29 15:58:22 | 显示全部楼层
原来依帖无图既~~

lqyy2k 发表于 2008-9-29 16:29:40 | 显示全部楼层
D图要去图区先有...........

kururu 发表于 2008-9-29 20:21:33 | 显示全部楼层
..............................
$ n9 \! G1 U# [5 I& P
7 A8 G+ ^1 t6 Z% L" x. V无 图 睇~~~~~~~~~

Kiver 发表于 2008-9-29 22:05:43 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2008-9-29 20:21 发表
) G* _, `% _' s# S( j' f6 w..............................
0 O& t" V+ b) U$ V  u8 \- c( f7 O4 I6 j6 N' I
无 图 睇~~~~~~~~~

$ L& b* y2 y& K( h. k5 C  ]
4 _( _1 U$ l. u( z0 F! ]0 q; G2 S) Q5 k4 p4 N
距发左去图区度

lych 发表于 2008-9-29 22:39:53 | 显示全部楼层
是都发个链接响度啊!

Kiver 发表于 2008-9-29 22:53:25 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-9-29 22:39 发表 ( E: g% D+ R. Z5 F
是都发个链接响度啊!
6 l" G/ E- A$ v

2 O) [5 O9 P) N3 y" w, d8 g0 e4 P- S  M$ q. @" v. W
看来是有必要两区合并的了

lych 发表于 2008-9-29 23:44:47 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-9-29 22:53 发表
) e! t9 h" d6 m: H: M5 g* a8 v' g" v+ N( z, K4 E) Q; L
$ `0 w/ s# H) q+ {" [6 s, @. I+ r$ s' }, j

4 c. L! ?) m" ?2 Y& h0 m, h看来是有必要两区合并的了

0 @6 r3 O0 N, r" ^其实两个区各有特色,合并左,我林D人都唔会发甘多图片。
; S: T0 B# Y* h, {' p) ?/ s/ S一两张图发去闲聊;多图就发去糊涂,我觉得是最好嘅。% q' B) u- ^" E& B1 D) T. m
有人想倾计,去闲聊;想睇图,去糊涂;两版功能分明,如果合并左,又文字又图片,感觉有D乱。

kalaso 发表于 2008-9-30 00:19:06 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-9-29 23:44 发表 7 @2 F0 k; m- d$ c3 `; d; ]

- J5 ?/ K) x; s8 `4 i其实两个区各有特色,合并左,我林D人都唔会发甘多图片。
* G( X" s  x  c一两张图发去闲聊;多图就发去糊涂,我觉得是最好嘅。
8 l3 F8 G( q7 }& p, N0 O有人想倾计,去闲聊;想睇图,去糊涂;两版功能分明,如果合并左,又文字又图片,感觉有D乱。
7 F( W. c0 E8 d, `

. h* Y4 _+ v% o% T' G支持牛牛

12下一页