跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

JS永久[原创合成][龙珠Z][MKV/粤国日][更新至70集]( 停用此帖 )

yrj 发布于2008-9-29 09:44 19802 次浏览 231 位用户参与讨论   [复制分享主题]
平常心 发表于 2008-10-19 20:39:39 | 显示全部楼层
16--20集更新快呢下载,呢画质几好,

weiweiyin 发表于 2008-10-19 23:09:48 | 显示全部楼层
好想支持啊。。。

miga 发表于 2008-10-19 23:37:53 | 显示全部楼层
又更新啦......繼續來支持傲氣你..哈哈..............

ykcheung 发表于 2008-10-25 07:49:20 | 显示全部楼层
繼續支持樓主.

jay2046ex 发表于 2008-10-27 09:19:37 | 显示全部楼层
好大好强大的版本,顶

zcjian 发表于 2008-10-28 12:22:14 | 显示全部楼层
已经好耐无更新拉,好期待啊

liuqin 发表于 2008-10-31 09:08:08 | 显示全部楼层
等得好辛苦啊,继续等~~!

GavinDX 发表于 2008-11-1 21:20:13 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-10-19 20:06 发表
* f* S! W, @, d# D  i0 s! i/ K# n) r4 I! G( o
标题大大只字写住粤国日三语好无
1 C" a+ i  {% s( Z! X, d
% A' J: Z: y- F; ^; W& }- _: H+ G$ f0 [
down完自己用软件抽走两条音频即可

- Y4 d. R- L) i: G5 P& J用咩软件抽?教下我啦。
: e) V. D5 ^! y# L- M; J我之前下载左楼主整嘅龙珠剧场版,我采用将个mkv文件分解为视频文件同音频文件然后再自己重新合成为mkv文件嘅方法来搞,不过好奇怪,我就咁将个音频同个视频重新封装成mkv嘅时候,竟然会出现声像唔同步,唯有系封装嘅时候用只封装软件提供嘅选项来调整个音频,真系好麻烦,亦都好难搞,如果好似你所讲咁有软件可以直接剔除唔要嘅音频而又唔会出现我所遇到嘅情况嘅话就好啦,系米真系可以咁轻松架?教下我啦。

ykcheung 发表于 2008-11-1 21:26:13 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-11-1 21:20 发表
+ x, l, p- W3 s2 a' c& k1 L* Y
: a8 c) A' L5 Y7 f  `用咩软件抽?教下我啦。
- V! o+ U8 D$ K4 i! \- U3 S我之前下载左楼主整嘅龙珠剧场版,我采用将个mkv文件分解为视频文件同音频文件然后再自己重新合成为mkv文件嘅方法来搞,不过好奇怪,我就咁将个音频同个视频重新封装成mkv嘅时候,竟然会出 ...

; Q- W; `# ~+ T. b, E4 B, }: m. ?5 e2 s
, ^' [4 L3 |, I8 }3 XMKVtoolnix,簡單方便.

ykcheung 发表于 2008-11-2 07:29:34 | 显示全部楼层
樓主,第二集的字幕好似有問題,不能載入。

GavinDX 发表于 2008-11-2 08:07:40 | 显示全部楼层
原帖由 ykcheung 于 2008-11-1 21:26 发表
# e! v. f: m8 g1 e3 I
: s; d1 h; V# j! h
( c2 g) L$ h9 Z' }用MKVtoolnix,簡單方便.

+ G' f+ b5 S8 g8 c哦,咁我得闲研究下,呢只软件我听讲过下,貌似系一D软件嘅集合,系米?

yrj 发表于 2008-11-2 09:27:23 | 显示全部楼层
更新021-025集