[社区发布] 注意,大家尽量不要回1年前或者有意刷屏。

rx-rider 发布于2008-9-14 09:10 2355 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
发现封ip一年。。。。。。。。。。。

已有(17)人评论

alexhus 发表于 2008-9-14 11:32:16 | 显示全部楼层
哦。大家注意啦。。。
9 M/ V9 f) E, x
9 x+ ]- y+ M( N2 g; P' L不要犯啊。。。

alexhus 发表于 2008-9-14 11:48:35 | 显示全部楼层
已经将一年前嘅帖子全部变色啦。。。大家注意唔好顶D边咗灰色嘅帖子啊。。。
7 b% b& C6 t* K2 F& Y4 d大家可以去下载呢D帖子,但是就唔好回复啦。。。+ ]! v0 }- K& \9 a) f2 w
6 S1 [7 s, B  N0 |' F

wjr5200 发表于 2008-9-14 11:51:37 | 显示全部楼层
早应该甘做啦

ninaomu 发表于 2008-9-14 14:04:18 | 显示全部楼层
http://www.dreamxt.com/bbs/thread-44960-1-1.html
# k/ W" `8 X" _, {9 R好似为姐呢个係原贴补紧档嘅就唔应该变灰色,反而应该高亮等有需要的人尽快下载

alexhus 发表于 2008-9-14 14:37:18 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-9-14 14:04 发表
! f6 M+ ?# M9 o$ rhttp://www.dreamxt.com/bbs/thread-44960-1-1.html
9 }/ r6 q& k) ]; ]6 [好似为姐呢个係原贴补紧档嘅就唔应该变灰色,反而应该高亮等有需要的人尽快下载
! j) {4 B! |4 A& |7 G  Z
OK。。。搞掂。。。

lych 发表于 2008-9-14 14:59:03 | 显示全部楼层
太久就5好复啦!一定要严惩刷屏者

hikaruyin 发表于 2008-9-14 15:12:05 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-9-14 11:48 发表 3 w& W* X* Z' H5 h; ^1 @7 N( H
已经将一年前嘅帖子全部变色啦。。。大家注意唔好顶D边咗灰色嘅帖子啊。。。7 t1 v9 \* q3 |) K5 c
大家可以去下载呢D帖子,但是就唔好回复啦。。。
4 [0 l5 y; i8 a2 I
其實唔應該變色,應該關閉帖子先岩% }: h  @" A4 G7 w; ~
咁就冇人回覆得到啦,當然班竹除外

rx-rider 发表于 2008-9-14 19:46:20 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-9-14 15:12 发表 $ C9 j) x  s- \! K9 B" ]3 l

# M* Z/ B2 H) P! A* z$ I' q* X& e$ R其實唔應該變色,應該關閉帖子先岩
0 m, s" P- g& F9 `9 ?: A咁就冇人回覆得到啦,當然班竹除外
2 s& W; n7 R6 ~1 J
问题是。。一张张贴很烦的。 ; D& p6 n" L! h- L, l
不如叫社长设定下,什莫日期前不能回帖不就好了。

alexhus 发表于 2008-9-14 20:22:35 | 显示全部楼层
原帖由 rx-rider 于 2008-9-14 19:46 发表 0 \# Y6 I' o: [6 B) r/ a" P

! T) g; k9 d# G7 U. L2 K0 [问题是。。一张张贴很烦的。 . q0 Q$ c. f: b
不如叫社长设定下,什莫日期前不能回帖不就好了。

8 {! _; ^' N. n# d  f4 F4 j, D. Q. o3 @$ ~2 S7 _
好简单啊。。。RX做咗街长咁耐都唔知啊。。。
1 }2 V* N4 P8 r- @6 G& N. M$ C  @+ N; A* p1 ]
首先要将帖子按照发布时间降序排列。。。# \' ?0 G" A' i5 Y  y' M3 d

9 v  i$ }5 E7 m然后就到最后一页,将D过期嘅帖子前面的框框点击中。。。然后就可以在下面关闭主题按落去就得啦。。。5 {8 g7 J$ m0 C% I9 V
8 O: O; i$ D4 m0 P: @
我在5Q都系咁做啊。。。  C: K  X' m" e8 Z
这个我知道。 但是问题数量太多。5 X7 R5 x# Q0 c* H* R- j& x1 _

& P1 j) `- S2 x" Q" f[ 本帖最后由 rx-rider 于 2008-9-15 00:30 编辑 ]

alexhus 发表于 2008-9-14 20:24:16 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-9-14 15:12 发表
/ E- J+ c) @3 v
0 F7 k- s. S8 z5 v; P' ^其實唔應該變色,應該關閉帖子先岩
8 ?* e( \8 L- B, g咁就冇人回覆得到啦,當然班竹除外

' e/ V0 a' j, X+ w0 l0 I3 K: n" `& C) S3 e% W( K
关闭主题对D楼主唔系几公平,所以先变色,等D人知道呢D帖子已经过期。。。咁样我觉得都OK。。。

佐為 发表于 2008-9-15 00:24:53 | 显示全部楼层
最好關佐,然後在起個置頂貼
- q+ h- t* b( O. u) b$ N6 {+ Z
! ]& d, g5 Z8 p# C介紹邊D仲有效下載的資源,等人家好揾D...
. O! h$ L8 t& Q' I! X1 N+ U- I. a/ ~- `. q& c" z3 t
唔使成日翻貼

12下一页