[每日闲聊] 有无边位F知道听日准确嘅天气吖?~~~

熊猫仔 发布于2008-8-22 18:57 1461 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我睇左3个网站~~~腾讯~望天网~163~~~~
, V+ f, l3 i. |. {+ S所讲嘅听日嘅天气情况都有所唔同~~~~~~~
) E6 w  ^1 [1 o/ }  @听日约左人噶~~~葽好天啊~~~ 7 e& t8 j4 G' O) O. w' [; t5 o
有无边位F知道听日准确嘅天气吖?~~~

已有(12)人评论

a13621311 发表于 2008-8-22 19:05:06 | 显示全部楼层
D个好难回答啊

zcjian 发表于 2008-8-22 19:26:15 | 显示全部楼层
我林听日都系落雨多拉

lych 发表于 2008-8-22 20:37:29 | 显示全部楼层
比D常识啦!天文台都是预测架!
% _/ `( j( @  A" F上天文台网站看吧!

Kiver 发表于 2008-8-22 20:54:28 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-22 18:57 发表
3 J: q7 _; j5 X; o+ E2 C+ t我睇左3个网站~~~腾讯~望天网~163~~~~. {$ S" R& m5 c" b8 p9 `/ k* d
所讲嘅听日嘅天气情况都有所唔同~~~~~~~) [$ x/ @" |3 T- A
听日约左人噶~~~葽好天啊~~~
8 u1 B5 V! ^; A. {' G. ^$ g有无边位F知道听日准确嘅天气吖?~~~

3 b0 W4 b( ~- o3 Z5 R% f# r* o$ r7 ?1 d7 i% N9 t3 D* |
听日就一定大风大雨的啦

熊猫仔 发表于 2008-8-22 21:01:28 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-8-22 20:37 发表
' H2 {% e0 Z' z) T0 J; q- ^  }* d比D常识啦!天文台都是预测架!; K3 V" g0 j  E* Z, |5 [
上天文台网站看吧!
% k: f+ {+ a9 f, O+ c
用下脑喇!~~~预测都要提供一个较为准确嘅结果噶!!!~~~唔喺我做天文台喇~~~

zcjian 发表于 2008-8-22 21:22:23 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-8-22 20:54 发表 : r1 |) `; Q& y/ d* D0 ~
5 p6 P. x+ w; j. q$ V4 ]9 ]1 O

0 H8 y% _% p% v6 h听日就一定大风大雨的啦
1 K% k% u! s2 X
我都甘觉得~

zcjian 发表于 2008-8-22 21:23:04 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-22 21:01 发表 $ t+ B' L; E- O

0 t# [3 y: ]' T; o5 Q  F用下脑喇!~~~预测都要提供一个较为准确嘅结果噶!!!~~~唔喺我做天文台喇~~~
$ X. t/ @6 J7 B$ X1 o
天文台都5一定准既

熊猫仔 发表于 2008-8-22 21:44:56 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-22 21:23 发表 : l. I: a0 V5 i4 B, r- q  m  W7 H

; a) U& \3 S2 Q  @/ g天文台都5一定准既

& z$ R" W9 W( W  l: e+ E6 |
' p" w! @" P" L1 N; R" K# ]( `热血最强~~~日语已经喺珍品喇~~~
. l/ k0 q& B( r; i$ h粤语可能得TVB有~~~

zcjian 发表于 2008-8-22 23:20:04 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-22 21:44 发表 : e/ t+ y5 d! O2 B& \& w
$ c2 x: P& I( S! \! g

5 _& Q$ J7 u* Z! a6 A$ p热血最强~~~日语已经喺珍品喇~~~
) b. I  W: F7 z+ g/ v$ G- t粤语可能得TVB有~~~

) B# _6 [2 Y- x5 x 怀念热血最强,绝对无敌,元气爆发啊~粤语既

Laputa81 发表于 2008-8-22 23:45:19 | 显示全部楼层
听日······准确嘅天气??
) z5 D+ C3 b; b3 p6 w( ?
: @0 _  `3 o5 q; v/ m你都识讲听日啦~~~. I3 O2 b. O0 U5 l* {; U1 h' A6 ~
边个答到你???5 t1 Y3 Q1 j4 q/ j
预知未来???2 U4 Z+ U& E* P
" W' @$ n4 w0 I2 f( z
天有不测之风云哇·······
  ?+ D: V/ V* A天气嘅嘢好难讲~~~

熊猫仔 发表于 2008-8-23 00:43:35 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-22 23:20 发表 $ M7 ^0 ]  b" A. P
; O4 [! [7 [6 q+ L7 a1 D' r
怀念热血最强,绝对无敌,元气爆发啊~粤语既

' Z: O3 h- T- y5 \' _3 h$ J我几乎唔记得晒佢d嘅内容~~~但喺依然好怀念佢地!!!!

12下一页