[社区发布] {转贴][J2]皇家双妹唛[第一辑][OVA+TV共51集][更新至51集]

freedom246 发布于2008-8-10 08:29 30033 次浏览 306 位用户参与讨论     [复制分享主题]
simon21 发表于 2008-8-16 12:53:17 | 显示全部楼层
原帖由 zft668145 于 2008-8-16 12:14 发表
- j! H. h5 c* w  D$ H无黑边版本啊!太好啦
3 Y' k8 b0 |4 |6 J. K
) W$ n% p, Q9 k+ C, C# n
你睇佐再话我知系咪真系无黑边啊!~~`
) p& W+ i  {$ X/ h5 ?我点睇都有喔。。。。

s020231 发表于 2008-8-16 15:40:06 | 显示全部楼层
thank you for sharing

ninaomu 发表于 2008-8-16 17:12:02 | 显示全部楼层
原帖由 simon21 于 2008-8-16 00:59 发表 6 r( l/ k( h; g* T3 ^8 A
a  ?啊?!~无理由啊嘛?~
+ B8 W; H3 h7 B2 m7 o. |7 o我down LZ提供嘎 MU个喔~`down佐3份~3份都系收窄嘎~~% R# h/ p( M; B4 R! R5 q
真系唔理解拉。。。
2 |& b3 w% ^. w' j* z& P& h: _1 n/ A, v
截个图上传来比我睇下?

simon21 发表于 2008-8-17 00:35:56 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-8-16 17:12 发表 0 i0 q+ f3 j6 d) Z! J

% [$ `' ^5 O9 ?2 H  T( L截个图上传来比我睇下?

7 `) F+ p3 I1 ?# g+ c1 h3 f4 O恩恩~~`截出黎居然会有正方嘎感觉喔。。。但系我自己睇个时真系觉得好怪喔。。。

freedom246 发表于 2008-8-17 00:50:14 | 显示全部楼层
原帖由 simon21 于 2008-8-17 00:35 发表 * n" c$ q* O! `  @, b! X
/ v: P) q7 j5 F7 L5 U. v6 ]
恩恩~~`截出黎居然会有正方嘎感觉喔。。。但系我自己睇个时真系觉得好怪喔。。。
7 c2 t) G  i4 D9 K
睇黎系你个播放器既设置问题!

kidhitomi 发表于 2008-8-17 03:28:19 | 显示全部楼层
这部动画!! Y& R; d5 b: `
好经典啊!
1 j$ T2 o* f7 b( S3 B) g想收藏好耐了!4 r8 x% l. i) K4 g, t# e* ?5 _
多谢晒!
1 @6 y% @: ?* v0 y

simon21 发表于 2008-8-17 06:48:28 | 显示全部楼层
原帖由 freedom246 于 2008-8-17 00:50 发表 ' y+ r7 ]/ O8 ?1 @5 }

6 {$ X+ N: e2 w8 R% p( z$ F睇黎系你个播放器既设置问题!
% l+ O' D; S  p  Z  w

# e1 R  i+ `) v啊?!~甘请问lz你嘎画面系点咖?!!~~你系咪设置16:9睇咖?!?

LTP_520 发表于 2008-8-17 09:13:07 | 显示全部楼层
THANK YOU VERY MUCH

smarms 发表于 2008-8-17 13:11:59 | 显示全部楼层
感谢分享经典动画,之前系BT度DOWN左前5集

tvxy 发表于 2008-8-17 13:54:32 | 显示全部楼层
支持加油啊

yrj 发表于 2008-8-17 15:15:31 | 显示全部楼层
原帖由 simon21 于 2008-8-17 00:35 发表
( l- ?5 u4 e; ]( D# E" A: e: A' G/ p# S- \
恩恩~~`截出黎居然会有正方嘎感觉喔。。。但系我自己睇个时真系觉得好怪喔。。。

) T5 m, {, i; j/ L
; L+ ^* y3 c8 _6 P. H: Z" p你应该是用暴风影音3.0吧?

xiuhong 发表于 2008-8-17 15:57:58 | 显示全部楼层
终于都出啦!!!多谢~
5 ^9 Q1 s! `" g请问有无DVD版呀?几时先出完?