[社区发布] {转贴][J2]皇家双妹唛[第一辑][OVA+TV共51集][更新至51集]

freedom246 发布于2008-8-10 08:29 30032 次浏览 306 位用户参与讨论     [复制分享主题]
simon21 发表于 2008-8-15 10:38:15 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-14 13:49 发表
1 N+ W0 V, I$ ^" Z* |( D# y2 C皇家双妹唛好像又出左新一部

. z4 N  K0 c( m' r3 `新个部叫 全速前进 啊~~
! R3 B  r# ~1 S! m/ i  x不过估计未有耐变粤语拉。。。。

ninaomu 发表于 2008-8-15 15:52:22 | 显示全部楼层
原帖由 simon21 于 2008-8-15 10:38 发表
. }' J9 x. a% p7 t- D
/ l' {- Z9 H; Z- W7 e# y/ n( h新个部叫 全速前进 啊~~
* x( ^% P% r5 w8 I& N8 N" N$ F* F9 s: t不过估计未有耐变粤语拉。。。。

$ b& T) g8 a# V* P以前班人依家就算去配全速前进,个感觉都唔同晒啦,个个都老咗十几年了,再讲娟姐去世都已两年了。。。

simon21 发表于 2008-8-15 19:47:10 | 显示全部楼层
甘又系~```都唔会用原班人马嘎拉。。。。
" I* M% J/ c4 f8 n系咧~我想问下~点解会有黑边嘎?!ova~: C/ u) C' F: T7 I. t8 j
我见ninaomu讲过有“无边版”唔系呢个大细个喔`~`

ninaomu 发表于 2008-8-15 19:57:58 | 显示全部楼层
原帖由 simon21 于 2008-8-15 19:47 发表
6 Z6 N+ R0 {6 h" z% P! r2 W甘又系~```都唔会用原班人马嘎拉。。。。
0 N' @) |5 Q! j+ V2 x! F4 X5 J" p/ o系咧~我想问下~点解会有黑边嘎?!ova~7 d/ X( t( X3 ]4 y
我见ninaomu讲过有“无边版”唔系呢个大细个喔`~`

: N0 {* u! `8 h7 T楼主转过来的係无黑边版,起码前3集係,4-7集我未down所以唔清楚。

ninaomu 发表于 2008-8-15 20:00:53 | 显示全部楼层
楼主呀,请问你係米down完一集就会将呢一集由头睇到尾嘎?
/ S4 k, n2 p2 E9 K係的话请你睇果时留意下站长版有无出现声画不同步的现象(即係声音比画面快了或慢了,多数情况下是声音比画面快了)。好似小P版的第5、6集就出现了颇严重的声画不同步现象

lyz4733 发表于 2008-8-15 20:23:04 | 显示全部楼层
支持过了.
# R# S9 X! @# h
" I; ]& K8 K) O9 u2 H6 m$ Y又有TV版更新啰.

freedom246 发表于 2008-8-15 20:28:36 | 显示全部楼层
系啊,我down完会睇一次噶,站长版应该无小P版声话唔同步既问题。1 _; i7 U$ T4 C2 E
小P版既前半段的确有声话不同步的现象,站长版声话同步又无黑边,收藏欣赏都一流4 \8 [" ^* X8 Y4 g: h( R3 G; T
真系要多谢站长啦!!

GavinDX 发表于 2008-8-15 21:46:34 | 显示全部楼层
终于等到更新啦,多谢晒。

bowie582 发表于 2008-8-16 00:28:49 | 显示全部楼层
多谢转帖

simon21 发表于 2008-8-16 00:59:45 | 显示全部楼层
a  ?啊?!~无理由啊嘛?~
, A2 F& }" H- o, ?8 k: {- V9 e! E我down LZ提供嘎 MU个喔~`down佐3份~3份都系收窄嘎~~
& |& E. |$ D+ f1 @; m真系唔理解拉。。。

火中君 发表于 2008-8-16 08:09:29 | 显示全部楼层
好野!终于有更新啦!

zft668145 发表于 2008-8-16 12:14:26 | 显示全部楼层
无黑边版本啊!太好啦