[管理投诉] 究竟咩野先系原创?

ferjemo 发布于2008-7-22 23:41 3632 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2008-7-24 11:57:51 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-24 11:56 发表   Q/ Q" ]1 ?1 B* E; p

9 n" x; L9 q' I8 x- V. T. e
/ i6 _- ~. {" X% ]: s- |前排338叫白面青天噶嘛~~~~

' u6 G5 @' \+ c: ~) j* T1 }2 T
; n- v4 S. _6 C8 A6 `: b' d叫当事人来讲讲6 ?0 @( R- Y' G; O3 C
这名有乜解~

熊猫仔 发表于 2008-7-24 12:28:39 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-7-24 11:57 发表
" k* ]. v! n5 W$ p" w5 n! Y/ n/ i# I  h- j2 W5 l* f0 O, P: p
3 X3 q3 _2 ]5 [9 j. {* b
叫当事人来讲讲
7 h! Q' \" N3 Z; v7 i8 D* a/ x这名有乜解~
* f1 \  b" }$ m

0 F% ?9 i  G2 W8 b传 338上堂!!!威威威  武武武!!!督督督督督`````8 F. O" U+ B/ t) L5 X. l: g7 }& t! r
! M& g* r$ S, t0 ^$ W
哈哈!!!~~~~0 L/ h' s  O) _

8 x' u4 C4 Y. G: Q# p2 K[ 本帖最后由 熊猫仔 于 2008-7-24 12:30 编辑 ]

ferjemo 发表于 2008-7-24 14:33:39 | 显示全部楼层
哈哈,我林噶野终于实现左罗......好野

yjb338 发表于 2008-7-24 14:48:28 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-7-24 11:57 发表 . R) N' N7 Q# h2 y/ ]

- p  Y, R& d2 b& z* {1 Q+ M4 }- o4 ^6 h( T1 R
叫当事人来讲讲
1 `& Q0 e7 l3 D# u4 m$ A这名有乜解~
4 l  Z- c; h8 M( Y  b
就係甘解!!

白面包青天

白面包青天

kidhitomi 发表于 2008-7-25 03:31:50 | 显示全部楼层
我点睇到不觉得同包青天有咩关系~~~~!··
0 e1 n" H  s" D6 l% @6 a4 u- p

z135z135 发表于 2010-11-29 17:58:44 | 显示全部楼层
其实我基本上没发言权噶,因为我系新仔,不过既然来得里度,我念睇过你写噶里篇野,我觉得个论坛其实就似屋企甘咯,开头肯定会有好多野争吵噶啦,只要时间长左,大家又何尝五会互相理解、反省自己是否有错,错左就改,就是甘咯。有讲错,请勿见过,细佬仔五识世界

wuchaojin 发表于 2011-1-8 18:50:33 | 显示全部楼层
呵呵。同情下。摸摸。