[原創] [ATV] 索斯機械獸V 第1-50集完

hikaruyin 发布于2008-7-18 17:21 30221 次浏览 241 位用户参与讨论     [复制分享主题]
hikaruyin 发表于 2008-7-19 20:44:36 | 显示全部楼层
增加了9點積分,所以更新2集,大家加油啦

hikaruyin 发表于 2008-7-19 20:46:22 | 显示全部楼层
原帖由 leafir 于 2008-7-19 17:25 发表 & E# U; U5 i; q2 l
3 {0 j6 s: b% m  i! z
都几清下哦,好像小冰加入了社里的录影组对吧?

: r7 P* J- [4 Q# m* P) m咩社既錄影組?" q2 o/ U' M* a. B% B/ b# {7 ?3 G3 i
我只係加入咗dotbtplus的....

yrj 发表于 2008-7-19 22:20:12 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-7-19 20:46 发表
' a* Q! O6 H  B- m2 w" _! v9 r* b- O6 k: ]: N  a
咩社既錄影組?
& o3 g( H2 k" ^" q3 X& D5 y3 \我只係加入咗dotbtplus的....

; S/ T; z" W6 s- V: C9 S2 i0 @# S" w% H. i$ U2 R& M8 `! ~
距应该系话粤漫社的录影组

abc856172 发表于 2008-7-19 23:10:01 | 显示全部楼层
原帖由 yrj 于 2008-7-19 18:19 发表 7 |- G7 k  k( r4 G
; i- R  f' c3 a. c2 k3 M) e! M

; A$ k( Y$ ]8 Y+ H最好用VirtualDubMod转AVI,CUT广告都可以用VirtualDubMod,用DIO's RealProducer GUI转RAMVB都可以

! c; I$ g3 f8 H2 A* h) W1 A% ]. |0 V4 Q( ?) d: i( [
我试下先!睇下效果会唔会好D!!!

abc856172 发表于 2008-7-19 23:21:55 | 显示全部楼层
想问下:在线代理(MU)下载唔到?在内地有时上到MU有时就上唔到,今天下都上到1-10都下完,依家就上唔到!好麻烦,呢段时间都无下载(MU)动画.

yrj 发表于 2008-7-20 11:57:09 | 显示全部楼层
在线代理可以上MU,下载也没问题~ 不过我不会用在线代理MU,因为我这里一直都可以上到MU,不需要代理的

miga 发表于 2008-7-20 18:36:29 | 显示全部楼层
多谢晒啦..又更新左两集....支持吓先....

hikaruyin 发表于 2008-7-20 21:18:48 | 显示全部楼层
睇怕呢套都係冇人想要 . x6 D- \3 A$ N
如果積分連續三日都沒有8分的增長(不包括我自行增加的),就會停放
& m! _" i( t9 z" G* ~- J1 I敬請留意

huang 发表于 2008-7-20 22:26:24 | 显示全部楼层
话说偶要的哦,QQ空间积分有何用,

唔知 发表于 2008-7-20 22:37:34 | 显示全部楼层
我都想知.....要空間積分有咩用啊??

hikaruyin 发表于 2008-7-20 22:40:39 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-7-20 22:26 发表 ; S) c0 x) S/ e2 q
话说偶要的哦,QQ空间积分有何用,
+ ^+ e$ |' C1 i8 k
基本上是沒什麼用的
/ Y9 i. J0 m8 h; H3 v  y只是想等級高些
) d. Y* R/ I, s: g6 p5 l2 z這套我是不收星夢的9 g- S6 c! ?- f; T. v- E
要大家上我的空間及留言也不過分吧

yrj 发表于 2008-7-20 23:37:56 | 显示全部楼层
这套一定要连载啊