[原創] [ATV] 索斯機械獸V 第1-50集完

hikaruyin 发布于2008-7-18 17:21 30222 次浏览 241 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2008-7-18 23:50:46 | 显示全部楼层
吾知楼主可以帮我稳下关与呢套戏的简介内容了?

hikaruyin 发表于 2008-7-19 00:15:48 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-7-18 23:50 发表
+ ?: {: b& s. |' i吾知楼主可以帮我稳下关与呢套戏的简介内容了?

, v6 o1 c. B% h( V. ?自己搵啦

lyz4733 发表于 2008-7-19 06:43:35 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-7-18 20:34 发表 ; x" c" s" b, q/ {. k6 I6 l

; u3 R5 f' R6 ~- c! @8 v$ Y* g兩集?abc應該唔止冇兩集咁少....見佢有啲仲話冇幾分鐘咁樣

7 K- h3 u  W7 V2 n! y# N! h2 c0 B- S) f  Z* L  ]5 u& {
4 L: \2 @1 k. |2 z

" o4 a7 w) I! @7 I" O; }; C不是abc的两集.而系两周前您答应我的两集棋灵王呀.74-75集粤语版.

唔知 发表于 2008-7-19 10:07:50 | 显示全部楼层
又来支持吓小冰先....睇过吓画面...唔错..录得几清吓...3 K# N! E' v: u8 u5 d
可唔可以画面比率加大啊??
- G. g( e, ^! w9 Q% x7 L3 C720X480呢个会唔会好D呢??

abc856172 发表于 2008-7-19 12:54:32 | 显示全部楼层
小冰你有录就好咯!我地有线电视有好多广告!搞到录唔齐!!

火中君 发表于 2008-7-19 13:52:11 | 显示全部楼层
支持楼住啊!但没法用MU下载,只能希望日后有人发全集的种

hikaruyin 发表于 2008-7-19 14:12:25 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2008-7-19 10:07 发表
8 N+ B& h: ?* K6 w: H( A0 J: R; o3 m0 H又来支持吓小冰先....睇过吓画面...唔错..录得几清吓...
) ^* z! _' r+ }* ?可唔可以画面比率加大啊??1 W7 u' H) c$ ^  \# U, f! d  F
720X480呢个会唔会好D呢??

8 o# p3 ~5 Y) r2 J最大係咁了....! O! B2 e0 w* X! d* y! @8 |
或者多一兩個月後買咗手指就有機會...

abc856172 发表于 2008-7-19 16:46:22 | 显示全部楼层
我想问下:你系唔系用电视卡录制?
( t0 E* ?1 b3 [7 s7 C3 [) f2 F* ]你转RMVB的过程系用咩软件转咖?
2 x) f  F# W, V2 V, u% L7 v: k) h我系用Ulead VideoStudio 10转AVI再转RMVB

hikaruyin 发表于 2008-7-19 17:00:59 | 显示全部楼层
原帖由 abc856172 于 2008-7-19 16:46 发表
2 A9 z+ O0 s, h7 k) d( X( M0 w2 E我想问下:你系唔系用电视卡录制?- {! n& o* c" q
你转RMVB的过程系用咩软件转咖?
; l# D+ b! [1 b我系用Ulead VideoStudio 10转AVI再转RMVB
& c& _2 F- K3 ~5 O# M
TV Card錄,Ulead VideoStudio 11 cut,Easy RealMedia ProducerV1.94轉

leafir 发表于 2008-7-19 17:25:33 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-7-18 20:32 发表 1 b9 Y. p- S7 _' Y! p& C1 L. R: t
4 l. P; ^0 c0 z+ W. M  a
當然係我自己錄
0 _+ w. O  P4 R& F) I/ @
都几清下哦,好像小冰加入了社里的录影组对吧?

yrj 发表于 2008-7-19 18:19:09 | 显示全部楼层
原帖由 abc856172 于 2008-7-19 16:46 发表
" p$ a9 ?6 {+ z! G我想问下:你系唔系用电视卡录制?
8 J; e4 ?1 F0 F, Z- A0 \你转RMVB的过程系用咩软件转咖?
9 j/ J9 c4 S4 t! A我系用Ulead VideoStudio 10转AVI再转RMVB

7 i5 X$ e0 j* g4 H/ Q* H" q% x+ S$ u: }
最好用VirtualDubMod转AVI,CUT广告都可以用VirtualDubMod,用DIO's RealProducer GUI转RAMVB都可以

kunghf 发表于 2008-7-19 19:48:02 | 显示全部楼层
這個找了很久了! 0 y  b! Z# K( z8 h
感謝小冰的發佈,期待以後的更新呢!