[原創] [ATV] 索斯機械獸V 第1-50集完

hikaruyin 发布于2008-7-18 17:21 30219 次浏览 241 位用户参与讨论     [复制分享主题]
[MU] [原創] [ATV] 索斯機械獸V5 g8 Q2 I) \4 R/ V9 @
# l5 J* {( k4 L" ^
【動畫名稱】:索斯機械獸V
4 R% B: K, Y7 s! T4 v7 {) z【集       數】:全50集9 i* B3 O" t( ~# r3 p0 y0 w
【配       音】:粤語# F3 H! ^6 v. z: h  G/ p! A0 _
【每集大小】:135MB1 b8 k* N# Z+ C
【文件類型】:rmvb
: Y' f+ y. I: M8 r9 E2 a. X! v8 [
, x6 g# g' f' {. s. T8 K8 W
$ s0 A3 _! o. r2 H: C. {" L  }7 Q- E- x7 f
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
+ N" {/ N5 V, T$ |) X

9 D' S- {. U+ d9 k- n[ 本帖最后由 hikaruyin 于 2008-10-25 11:59 编辑 ]

评分

遗忘爱 + 10 + 60 + 2 原创内容

已有(241)人评论

mcnynbajay 发表于 2008-7-18 18:39:54 | 显示全部楼层
我想问下“原创”系米指系你的录影版而吾系abc兄噶?
- W3 o+ D! o3 `3 C: v) s  t5 M$ l你有无abc兄录影失败的果几集?

yrj 发表于 2008-7-18 19:36:22 | 显示全部楼层
用咩空间哦? 难道是MU?

yin1989 发表于 2008-7-18 19:56:49 | 显示全部楼层
刹时间有2个人连载。。。强大。。
6 @3 d* b& f& B9 K& X0 R
: u8 x) c- A) u  g/ J/ s请问LZ是否同另外一个帖子的版本有区别??
. |, i/ O; I1 S+ d5 ]$ r' w9 h- q, U5 ]& h7 W7 z7 e6 H; _
谢谢分享

lyz4733 发表于 2008-7-18 19:59:43 | 显示全部楼层
支持过小冰街长更新落去.
( E+ l4 z; p* t% h/ E
( D& d8 v& z# f  R1 _
2 E- q# c3 }! M+ v" {. z4 ^我两集纯粤语版有着落了未呢?

jomalm 发表于 2008-7-18 20:19:04 | 显示全部楼层
多謝小冰的分享, 期待中

Xoun 发表于 2008-7-18 20:20:43 | 显示全部楼层
小冰系米要放出合成版出来啦

hikaruyin 发表于 2008-7-18 20:32:41 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-7-18 18:39 发表 8 q) U6 ^% w# D, q8 K) _
我想问下“原创”系米指系你的录影版而吾系abc兄噶?. A  e3 L  N, c8 H2 `! F, a7 {
你有无abc兄录影失败的果几集?

6 l+ i( C7 }! f9 L- M當然係我自己錄

hikaruyin 发表于 2008-7-18 20:34:19 | 显示全部楼层
原帖由 lyz4733 于 2008-7-18 19:59 发表 ( S% u5 G) F- D0 l' K0 w' s0 b
支持过小冰街长更新落去.2 r7 R6 {, ~! \: d. y& h7 {9 q
, m* o- {  R) ?/ Q

# e" ^" W/ a' o* t4 |我两集纯粤语版有着落了未呢?

" D7 o' |2 m8 n( @兩集?abc應該唔止冇兩集咁少....見佢有啲仲話冇幾分鐘咁樣

lych 发表于 2008-7-18 21:18:15 | 显示全部楼层
只是睇一部(应该是第一部),感觉都唔错,多谢分享。

光明之比 发表于 2008-7-18 21:33:42 | 显示全部楼层
又有粤语版动画收藏了多谢大大分享

hikaruyin 发表于 2008-7-18 23:20:48 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-7-18 20:20 发表
) W6 c3 S% G6 M) y) h" T+ m小冰系米要放出合成版出来啦
& t4 K" J$ i7 P; y9 V7 Q
係錄影版…太忙,上傳都冇咩時間,仲邊有時間搞合成