[原创][魔神英雄传2][25日+26粤][7天]

熊猫仔 发布于2008-7-15 19:42 2972 次浏览 19 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】:魔神英雄传2
4 J" K8 f) V0 H* B
【集       數】:25日+26粤
1 z$ N. v. W0 m8 O3 c【文件類型】:rmvb
) A8 v, T( G% C' L+ W$ R* P8 a" h7 d【文件大小】:  158M5 ^& s( F' R/ C3 m" |
【語  言】:日+粤
5 p9 t( G- i& ?7 k% U" ~- h$ Y9 I2 e" S, N( `7 N! ~; ]
老虎老虎去download啦~~~ 1 w9 x3 n6 \7 Y* z4 A% M
8 x8 E2 |6 N# q% s9 L  e* |
有无人有第10集啊~~~最好粤语~~日语都杀噶!~~~!!!!!!!!; B' i6 y# [6 _4 b+ A  K  i
原来第10话我有粤语~~~
$ B' ?) }3 [6 f, I5 B/ j3 n' G$ Z

25-26.txt

605 Bytes, 下载次数: 37, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

tandong + 10 + 62 + 2 我很赞同

已有(19)人评论

tandong 发表于 2008-7-15 19:45:12 | 显示全部楼层
多謝,下左先!!

Laputa81 发表于 2008-7-15 20:17:55 | 显示全部楼层
喱两集有粤语??
3 l3 L( p* }( T6 v5 n6 E2 A# l' `& ?; L2 ?0 r
杀啊·······

tandong 发表于 2008-7-15 20:46:26 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-7-15 20:17 发表
+ }6 ?9 o# W$ w8 Y喱两集有粤语??
) k' ^$ V1 N2 W7 ^8 z  u0 @$ q2 f4 g0 r
杀啊·······
水,睇都未睇清,25是日語架!

熊猫仔 发表于 2008-7-15 20:51:53 | 显示全部楼层
我记得我down果时有4个list~~~' s+ K. }5 c) I/ ]! Y& s
一个系008嘅种,一个系小冰嘅网盘有2个,,仲有一个系篮调down嘅网盘~~~~~~
* G, s/ U+ R. e+ g东拼西奏齐~~~~5 n6 ?6 w) t9 [! C* {; h

, j- R9 `4 J; x$ d5 C8 x

shason 发表于 2008-7-15 21:28:03 | 显示全部楼层
这个?第26一早就有粤语的啊。。只是25.。。

ninaomu 发表于 2008-7-15 22:15:28 | 显示全部楼层
为什么要把25也发出来呢?不解

Laputa81 发表于 2008-7-15 23:12:58 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-7-15 20:46 发表 * \! A/ a  W" x: Y' E
水,睇都未睇清,25是日語架!   
) k/ L" Z$ ]& C5 B3 R( J

5 _7 _) C; x- E1 M( _0 u& f+ i- I4 t, T4 `" `  j8 y8 d5 L# U; D

2 ]/ N' D( p8 c所以净喺要咗第26集~~~~~

唔知 发表于 2008-7-15 23:49:39 | 显示全部楼层
原來我未收26集粵語的..多謝曬啦..

熊猫仔 发表于 2008-7-16 00:06:22 | 显示全部楼层
老虎話要部順d嘅25~~~米髮埋咯~~~

netasa 发表于 2008-7-16 08:36:11 | 显示全部楼层
噫?!  26真係未有喔,无注意到添。收左先收左先  

gal 发表于 2008-7-16 11:31:14 | 显示全部楼层
支持一下

12下一页