[人物写真] 爱心枕头

熊猫仔 发布于2008-7-6 14:54 2649 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]

) n3 x  r( C) ~  |; d6 L# t* F' H9 ~. o/ o$ ^; T2 W
) ?0 Z/ ?2 l  f$ ^" W* A
$ J) F- y/ l3 G8 m& K
# _- \, k+ V% [7 g; b( U

( g, t7 V, R/ L; r' Y
: o; O+ S: c, y% d  U
! U6 m; O" q7 s2 ~$ U  o) c2 ]% b

评分

kalaso + 3 + 10 + 1 好想要啊~~~

已有(15)人评论

熊猫仔 发表于 2008-7-6 14:55:47 | 显示全部楼层
好鬼si得意啊!!!!!~~~~~唔知边度有得买呢?~~~~~~~~
小肥牛 发表于 2008-7-7 12:17:32 | 显示全部楼层
好可爱啊!~~~不知道多少钱一对呢?
嚣のЪ 发表于 2008-7-7 13:43:33 | 显示全部楼层
故事性枕头...
lailaisi 发表于 2008-7-7 16:04:29 | 显示全部楼层
我中意第一对,好似真系唔觉边度有得卖喔
lych 发表于 2008-7-7 18:16:25 | 显示全部楼层
好得意啊!~~~有无得卖噶?
Laputa81 发表于 2008-7-7 18:40:04 | 显示全部楼层
喱D枕头一个人嘅话唔啱用········
平常心 发表于 2008-7-7 20:28:41 | 显示全部楼层
在我地呢度未见过,雅F亭呢没咁靓同咁有个性,
熊猫仔 发表于 2008-7-7 23:27:49 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-7-7 20:28 发表
( W8 @( v6 J6 V  [5 C* ]在我地呢度未见过,雅F亭呢没咁靓同咁有个性,
# d9 |8 h* r& p2 e* _- X
- u. o/ ~: X) M0 G6 c* ^2 G
你系边度噶???~~~广州???~~~我都未见过~~~~~~
kidhitomi 发表于 2008-7-8 03:01:48 | 显示全部楼层
一个人用就多出一个!
2 U6 O: ]$ N6 v/ w睇来系夫妻用的哦!
3 P+ F% x0 ?% D- C
202448282 发表于 2008-7-14 04:46:38 | 显示全部楼层
好sweet sweet

忧止符 发表于 2008-9-3 10:46:29 | 显示全部楼层
好漂亮啊``可惜我还没有女朋友~~

12下一页