跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫动画] 【自SEED】【新機動戰記高達W】【1-49集】【粤语】【RMVB】[下完的朋友帮忙做下种]

xuguoyi 发布于2008-6-24 14:14 53194 次浏览 546 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
yrj 发表于 2008-6-25 13:02:20 | 显示全部楼层
多谢咯~ 收下了
ninaomu 发表于 2008-6-25 13:04:34 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-6-24 19:43 发表 - I0 H, `! Y4 h- f
; v! V) p) f+ y) I. b
8 Q- l% ?& u. D& M. f
琴日见到老翻有得卖~~~今日就有得down啦~~~

V  J7 D# w0 M: T9 n4 a& L) ?3 y7 X早两年係衡隆买咗呢只版,后来拿翻去同老板换成其他电视剧。。。。。。。。
ninaomu 发表于 2008-6-25 13:06:22 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-6-25 09:06 发表 8 V" V( d7 j2 Y0 S; n5 g6 l
W应该都无TVB的粤语了,不过呢个都吾错噶

7 |; W) }, j% r5 l. u唔係吖,以前有条友话过我知佢收的的确係TVB粤语,只係后来联系佢多次都无回复我. W- B5 P6 n; ~: N! z; u
所以就唔知佢係米车大炮喇
ninaomu 发表于 2008-6-25 13:07:07 | 显示全部楼层
原帖由 ygwwei 于 2008-6-25 11:59 发表
$ z. N- B4 ^! ^想要G高达粤语啊,唔知有无人有呢?

) ~4 V. X- H6 FG就应该无人有TVB粤语了。。。
ks128 发表于 2008-6-25 13:57:53 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-25 13:06 发表 0 s9 K$ Q: i5 _7 u
& B: u5 ?3 s" o9 p' b9 J! r! H
唔係吖,以前有条友话过我知佢收的的确係TVB粤语,只係后来联系佢多次都无回复我
$ {/ t; E( @. `! _7 J$ h( i所以就唔知佢係米车大炮喇

3 b2 Z9 [6 M5 G2 f感觉就是车大炮了
wailwfwai 发表于 2008-6-25 14:04:42 | 显示全部楼层
一定有多謝,粤语高達W真好野.
ytwokabo 发表于 2008-6-25 14:51:27 | 显示全部楼层
等到拉~~~30 集后未看过
Laputa81 发表于 2008-6-25 16:18:27 | 显示全部楼层
原帖由 xuguoyi 于 2008-6-24 20:11 发表 + S* i' Z( a. y# G. g

0 M; T8 N7 {( M& m3 h7 M1 M, z! q3 Z, h5 I$ s1 E
呢个唔系TVB粤语!

. |5 V. r0 r! t) B( U2 ^* ?" q3 f; g# @+ h; L( L$ [
2 Z7 o! d; b3 C) u& T. y. L- I
虽然唔喺tvb粵配~~~1 }9 Z. ?& e- Y4 I3 {/ }) {
down紧一集······虽然未下载完~~~
" x) u' w( F1 n% ?& C
/ {; l8 e  \/ p: K7 W不过听咗几句对白~~~唔错哇~~~
! x  K& G" D& N; [" i9 f1 V估计喺爱子动画嚟~~~
% `4 U+ G2 t# R7 [9 a继续支持!!!
平常心 发表于 2008-6-25 17:41:51 | 显示全部楼层
咁快就知道係乜版本,
xuguoyi 发表于 2008-6-25 18:08:58 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-6-25 17:41 发表 3 S, e+ Z' I7 d2 N% _3 T# ?+ P4 [
咁快就知道係乜版本,
! z9 ]* U: S& i; P1 U* y
呢个唔系TVB粤语,
& d" q5 W0 @9 \8 C是香港亚洲影带出既粤语版本!+ W9 ?# Z  T7 M) h% e; Q: R

8 i% x8 B( s! i, z+ T3 a. |[ 本帖最后由 xuguoyi 于 2008-6-26 22:10 编辑 ]
火宇宙 发表于 2008-6-25 18:12:11 | 显示全部楼层
高达粤语版啊!太好啦,我要啦!!
Laputa81 发表于 2008-6-25 23:52:17 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-6-25 17:41 发表 ' ^; s0 s( U4 N! \( K# K/ K
咁快就知道係乜版本,
2 G' A$ j' j& T/ E

8 w& X! c# {' z* f+ {* J$ |" m9 B, q$ E' S4 K( B  A$ K
听希罗把声喺爱子动画配藤原拓海嘅嗰個人嚟~~~不过唔知叫乜名~~~
0 y  K/ D" q( a' y2 O& e, n# U+ {1 r
咿咖喺唔喺仲叫爱子动画就唔多清楚嘞~~~
. W5 t3 ]- ?: X% p; d$ D. e
9 N3 S6 `" M' Z4 Y% ]/ c  [不过喱个配音组几好咖