跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫动画] 【自SEED】【新機動戰記高達W】【1-49集】【粤语】【RMVB】[下完的朋友帮忙做下种]

xuguoyi 发布于2008-6-24 14:14 53199 次浏览 546 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
lyz4733 发表于 2008-6-24 19:52:37 | 显示全部楼层
全套纯粤语就支持下啦.
3 w. w( X8 @, {$ O$ B# i4 a7 C1 B1 w0 D
补收新货换返旧档了.
Laputa81 发表于 2008-6-24 19:56:18 | 显示全部楼层
请问喱个vcd粤语版喺唔喺tvb配咖???7 ^" V# B1 d* l) r  `* S
7 b5 Q+ t/ [$ J% v4 F' G
喺就发达咯·~~~~( |: m8 g1 S. q, I7 M" J2 k
2 y9 X: w7 i7 n2 S+ C
超钟意新机动战记!!
xuguoyi 发表于 2008-6-24 20:04:44 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-24 19:19 发表
  E$ ^2 ^; S  V6 A" i0 V" p, L3 L1 Y是VCD粤语吗?[em40
# Z! F& Z1 K2 l' Z! E) Z, r( a
系呀!呢个就VCD粤语版!
# y5 a7 g+ o% N# u/ y; g我N年前买的,我以前上传过1-9集,因为无空,所以无上传后面的……
* ?% k9 K2 [) Z5 r现在有空就,将1-49集,一次过上传!4 [4 U; @. P) h+ [& ^' b
RMVB,640*480,V10$ ]( R; x; w, |8 ?& B
6 g* U% I) d! f8 o, J
xuguoyi 发表于 2008-6-24 20:11:24 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-6-24 19:56 发表
. ?3 I% N+ N4 k: o请问喱个vcd粤语版喺唔喺tvb配咖???* _/ x+ G7 E8 Y) q
0 F+ ~; S0 u" s& a( N
喺就发达咯·~~~~5 F9 {& Y* Z2 A" I0 Q. ^$ B
7 h- m/ z+ u  |" C
超钟意新机动战记!!

! F0 m" \+ E" \) X: o8 _3 R
! W9 H; G0 ~9 j% [5 v; |呢个唔系TVB粤语!
平常心 发表于 2008-6-24 23:37:48 | 显示全部楼层
只要画质好同系高达一定收,几时有人合成?
平常心 发表于 2008-6-24 23:40:34 | 显示全部楼层
原帖由 wjr5200 于 2008-6-24 18:24 发表 3 e. u8 Q/ t* t7 |* `7 q
仲有F91      、0083等
& _: d  d; {4 ]  H5 n! I  x
F91好似没粤语???9 q+ s0 ^1 i, S2 o! h) ^
/ ]; t8 k$ ]6 g2 ?
0083一定没粤语,我留意多年,
遗忘爱 发表于 2008-6-25 00:57:23 | 显示全部楼层
绝对支持哈~~
kidhitomi 发表于 2008-6-25 02:03:11 | 显示全部楼层
这个终于出粤语啦!!
8 I, c/ g/ @8 n$ @/ k0 G  M . N/ R1 B5 b" b' s5 E7 I6 v
不下就假啦!
# Q/ b* _: a0 W/ i2 D3 i! P多谢分享~# t* ^1 A; Z0 s2 T
netasa 发表于 2008-6-25 06:57:39 | 显示全部楼层
嗯,利利娜我要收!! W我觉得最好睇嘅一辑。
ks128 发表于 2008-6-25 09:06:36 | 显示全部楼层
W应该都无TVB的粤语了,不过呢个都吾错噶
ygwwei 发表于 2008-6-25 11:49:55 | 显示全部楼层
W啊,超经典!多谢!
ygwwei 发表于 2008-6-25 11:59:05 | 显示全部楼层
想要G高达粤语啊,唔知有无人有呢?