跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

【粵語】【高智能方程式SIN】【第05集】[RMVB][3天]

xuguoyi 发布于2006-5-9 09:28 1272 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>

【粵語】【高智能方程式SIN】【第05集】[RMVB][3天]

<BR>

</P># a, l+ w& g3 M' f
<P>【粵語】【高智能方程式SIN】【第05集】[RMVB]</P>
. o4 Q' ~9 F  D' u8 {# H3 Z; c9 U<P>【提取碼:】 <BR> <BR>【 SIN-05.part1  】    5405396866818964</P>  ~" c4 _. p( e3 y- @
<P>【 SIN-05.part2  】    0610608346316503</P>
  U2 J) l# @$ Q! ]3 U<P>【 SIN-05.part3  】    7927914800410427<BR></P><BR>

已有(8)人评论

唔知 发表于 2006-5-9 09:58:46 | 显示全部楼层
<P>正啊~~~~支持楼主~~~点解会企第五集开始咖?</P>
netasa 发表于 2006-5-9 17:12:28 | 显示全部楼层
<P>想问下係咩版本嚟噶?? 电视录? 哎!自己下载嚟睇下好过咯。</P>3 a2 ~; p$ b0 R6 [! \
<P>多谢楼主提供 !!</P>
skrity 发表于 2006-5-9 20:23:07 | 显示全部楼层
在边度罗啊
youxiwang 发表于 2006-5-10 01:07:42 | 显示全部楼层
超支持啊,希望可以继续放出
supernets 发表于 2006-5-10 04:42:40 | 显示全部楼层
好,支持楼主,而且是DVD版的结尾,不过配音好像不是TVB的配音
5 _' e& X8 V8 v- q- Z! Q2 u( d! B

3 x) C0 P& O5 G
youxiwang 发表于 2006-5-10 05:12:27 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>supernets</I>在2006-5-9 20:42:40的发言:</B><BR>好,支持楼主,而且是DVD版的结尾,不过配音好像不是TVB的配音<BR></DIV>' |5 X1 X" Q5 g) h8 |* k2 L' d0 l
<P>唔系TVB配音来嘎?不过无左片头啊,唔完整</P>
ninaomu 发表于 2006-5-15 04:11:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>supernets</I>在2006-5-9 20:42:40的发言:</B><BR>好,支持楼主,而且是DVD版的结尾,不过配音好像不是TVB的配音<BR></DIV>
4 A$ B+ Y& Y* L/ E7 j; W, Q; G<P>
) X4 e# l# c; D$ l<P>收咗两张好图~~~</P>& D7 Z9 z5 v  b8 ?* k7 k# a
<P>下?唔係翡翠台配音价?咁我还是乖乖去听番日文先罗~~</P>
cifer2004 发表于 2006-5-24 00:43:16 | 显示全部楼层
支持,虽然有,都帮手顶下了