[幽默笑趣] 海湾之水天

熊猫仔 发布于2008-6-21 10:23 4345 次浏览 44 位用户参与讨论   [复制分享主题]
呢度系巽寮湾,巽寮,意思风平浪静甘解~~~的确~风和浪细~景色一流!!!~) m2 z' T, C% V8 `3 O- S; B
    呢D系我呢几日去玩果时影嘅~~~主要系海湾嘅景色~~~有人果d就唔放啦~~~ . d! X& E) Z$ n3 ]5 g8 L4 s6 r
        后面有几张系手机相~~~质量差d~~唔好见怪~~~ % V+ }! n5 f% t, G7 R6 N# n, J
                有几张相真系好掂噶!!!我用嚟做紧墙纸~~~
3 [+ R1 @3 i  tPS:多谢社长帮忙~~~
5 D8 h( i& D) Q5 ?$ x+ z发左成四个钟~~~手都软埋~~~
7 o; P; m( [! V" E
: E( a: L5 |) C  ?; X7 P5 I[ 本帖最后由 熊猫仔 于 2008-6-21 13:50 编辑 ]
照片 002.jpg
照片 003.jpg
照片 004.jpg
照片 007.jpg
照片 008.jpg
照片 009.jpg

已有(44)人评论

熊猫仔 发表于 2008-6-21 10:46:10 | 显示全部楼层
二楼~~~~
照片 011.jpg
照片 012.jpg
照片 013.jpg
照片 014.jpg
Kiver 发表于 2008-6-21 10:47:50 | 显示全部楼层
发沙位非我莫属~~~. L, I- t* l1 g$ T& R1 q& P

" f/ N2 }- x+ N  h$ E  E图片真的好高清~~~
熊猫仔 发表于 2008-6-21 10:52:55 | 显示全部楼层
第三楼~~~~~大约15楼左右~~
  a4 x( I9 k4 o+ T 照片 016.jpg
2 E& d6 h# r$ T: _7 L 照片 017.jpg
& @! L) g9 V' W1 \! z4 Z) s 照片 018.jpg " C  W2 \5 a7 ?4 y! n; D' {5 M; O
照片 020.jpg
熊猫仔 发表于 2008-6-21 11:04:55 | 显示全部楼层
第四楼~~~~~1 L7 \% D5 d+ b3 Z( C8 r( E# O
照片 021.jpg   b, h: K* K4 V$ s) S' A' Q
照片 024.jpg
2 ]2 d* M- q; P6 H1 B/ L 照片 026.jpg 8 d1 W- o1 l5 G8 H
照片 027.jpg $ c) }3 j8 l! \+ Q% T# h" i
照片 028.jpg
熊猫仔 发表于 2008-6-21 11:15:49 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-6-21 10:47 发表 & ]( U; F5 x- @; z
发沙位非我莫属~~~
; _7 t( w( O" U/ M: }' {3 B8 E. ?3 Q1 S
图片真的好高清~~~
% Y( H, Z( Z# X: K

( u$ K% c+ O4 u6 A/ h1 f5 L- _仲谂住自己霸沙发添~~~  ~~~继续发~~~
照片 029.jpg
照片 030.jpg
照片 032.jpg
照片 034.jpg
照片 042.jpg
熊猫仔 发表于 2008-6-21 11:26:19 | 显示全部楼层
已经唔记得几楼啦~~~总之继续发~~~
照片 046.jpg
照片 050.jpg
照片 051.jpg
照片 053.jpg
熊猫仔 发表于 2008-6-21 11:34:55 | 显示全部楼层
呢楼开始~~~连续几楼都系日落~~~好靓吖!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
照片 055.jpg
照片 056.jpg
照片 059.jpg
照片 061.jpg
熊猫仔 发表于 2008-6-21 11:36:14 | 显示全部楼层
日落时分第二楼~~~% u' P! B5 Z1 ^; ]& N' h/ n" k' w

8 u8 \* I9 j/ w/ |5 E[ 本帖最后由 熊猫仔 于 2008-6-21 11:51 编辑 ]
照片 064.jpg
照片 065.jpg
照片 066.jpg
照片 067.jpg
熊猫仔 发表于 2008-6-21 12:04:26 | 显示全部楼层
日落最后一楼~~~一阵仲有日出果时嘅云&海~~~由于我地住果度比座山挡住左~~~只系睇到日落,睇唔到日出
照片 068.jpg
照片 070.jpg
照片 071.jpg
照片 072.jpg
熊猫仔 发表于 2008-6-21 12:12:51 | 显示全部楼层
继续~~~~~~~~~~~~~
照片 073.jpg
照片 075.jpg
照片 076.jpg
照片 077.jpg
熊猫仔 发表于 2008-6-21 12:23:48 | 显示全部楼层
好似仲系日落~~~~
照片 080.jpg
照片 081.jpg
照片 083.jpg
照片 084.jpg
1234下一页