[吃喝玩乐] 有冇人撓玩搖控模型直升機

abc-like 发布于2008-6-5 11:05 4319 次浏览 60 位用户参与讨论   [复制分享主题]
平常心 发表于 2008-6-6 09:47:08 | 显示全部楼层
自己画嗰就有,边有米买,[em55]
Laputa81 发表于 2008-6-6 10:35:44 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-6 09:34 发表
, ]/ P$ s$ }) l7 f$ X0 @/ s7 z! ~' t
你指边种啊!有电动同涡轮两种啵.

+ l! n5 O% G- D2 O1 i" A' S3 p8 e, g9 I
! ^. i# s0 B! Y  g
2 J8 @" P. e9 x
有D研究噉啵~~~
平常心 发表于 2008-6-6 10:45:34 | 显示全部楼层
玩模型就知,我没玩过吾知,[em55]
Laputa81 发表于 2008-6-6 10:55:12 | 显示全部楼层
自制嘅船仔以前就有玩过~~~# D+ m7 r& q) z# n2 y& }0 u1 _
同咿咖嘅个D比简直就喺蚊同牛·······
平常心 发表于 2008-6-6 10:59:58 | 显示全部楼层
折一定识,不过吾玩,三十后再玩,
Laputa81 发表于 2008-6-6 11:21:27 | 显示全部楼层
唔喺折个D啵~~~7 e7 W( E9 q+ b* ^4 t
3 d9 d7 @9 x. F% J0 c0 }
用泡沫整嘅个D········: [4 [$ i. ?! m; s0 x; B! Y

( J- M% c% U" S) r% \8 j用电池嘅用橡筋嘅都整过~~~
平常心 发表于 2008-6-6 12:00:29 | 显示全部楼层
嗰个玩过,现在边有塘?玩吾到,
Laputa81 发表于 2008-6-6 13:33:28 | 显示全部楼层
无玩好耐·······
+ }6 m  _( {5 L' w1 M6 a  L" Y5 G, v. b# m, q
水塘一个一个吡填咗······
4 |" a" X  ^' Z% t. q/ {1 w3 Z1 ]% h% p
要玩唯有自己挖个水凼~~~~
平常心 发表于 2008-6-6 13:38:53 | 显示全部楼层
做晒工业区,边有水塘玩,
Laputa81 发表于 2008-6-6 17:14:55 | 显示全部楼层
唔好话D水塘~~~
: t+ Y! w5 Z9 o' }2 B
1 E- H. }. l3 S) O  l$ P就连D河仔都变晒污水渠······% v; p4 d$ f! ~: ?
% `+ R  L( g. E) [; c
以前玩水嘅地方一去不复返
平常心 发表于 2008-6-6 17:38:47 | 显示全部楼层
得闲罗嗰盘玩下先,[em55]
Laputa81 发表于 2008-6-6 17:48:53 | 显示全部楼层
攞个盘玩???
( x. e7 c% t- v$ \# q; h. A2 n3岁细路仔咩???