[每日闲聊] 为什么大家人大了还在看动漫??

累斗累 发布于2008-5-28 21:23 9829 次浏览 134 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Laputa81 发表于 2008-6-6 10:18:55 | 显示全部楼层
咿咖D学校同医院都喺噉咖啦~~~6 t9 F5 a; o0 d
8 B( `6 Q  D8 E, p6 C1 ~
明知喺抢但喺都要去·········
平常心 发表于 2008-6-6 10:28:08 | 显示全部楼层
医生有医德没良心,6 K3 j7 E) L' I5 v- H, P
教师有师德好黑心,
Laputa81 发表于 2008-6-6 10:37:29 | 显示全部楼层
都唔喺全部嘅~~~
( l# u$ i% t9 u# U, |: V# _$ c  \4 a' A
部分噉啦··········
8 |+ z; l* W6 z, w! I
5 `' u! U2 R$ m9 j1 E* h族大有乞衣!!
平常心 发表于 2008-6-6 10:39:24 | 显示全部楼层
人本没事,为份工啫,[em55]
Laputa81 发表于 2008-6-6 10:50:02 | 显示全部楼层
不过咿咖做教师、医生待遇好啊·······
平常心 发表于 2008-6-6 10:52:30 | 显示全部楼层
榨取我地呢血汗米,点会吾待遇好,
Laputa81 发表于 2008-6-6 11:00:00 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-6-6 10:52 发表
4 j1 h' [& D& B- ~% J8 x# F榨取我地呢血汗米,点会吾待遇好,
/ b2 h/ n3 f$ u  ^
1 f- G& Z8 s8 t

$ k1 j% v9 z( s3 `% |) r- j5 X0 F5 c0 y% N  L8 P1 u# `
乜你当正个D仇人噉咖???
平常心 发表于 2008-6-6 11:05:58 | 显示全部楼层
我议事吹事,事实如此,
Laputa81 发表于 2008-6-6 11:25:06 | 显示全部楼层
议事吹事········ 8 J( H: S4 Z9 C* a; k" |  e

9 Y6 y  z- E4 i% K5 V& Q( X7 N  g& |2 a
/ b% M* C# q$ I/ D5 ?( }同我哋有仇嘅喺D机构啫~~~
imbb 发表于 2008-6-6 11:59:30 | 显示全部楼层
動漫、吹水、已經成為繼工作、食飯、溝女後的又一人生組成部分,幾者相互相承缺一不可
平常心 发表于 2008-6-6 12:06:49 | 显示全部楼层
没得改变,只有选择,我只好,,,,,,,,
Laputa81 发表于 2008-6-6 13:22:38 | 显示全部楼层
好一个人生组成部分~~~
, Z8 [" v- B/ d0 J% o6 w7 r& m( g" [2 G
撑你一脚············