[每日闲聊] 为什么大家人大了还在看动漫??

累斗累 发布于2008-5-28 21:23 9838 次浏览 134 位用户参与讨论   [复制分享主题]
平常心 发表于 2008-5-30 17:25:53 | 显示全部楼层
当然,见到靓女口水流,
salafei 发表于 2008-5-30 18:48:46 | 显示全部楼层
咿~好核突.....
Laputa81 发表于 2008-5-30 19:42:38 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2008-5-30 18:48 发表 . M. U- R  x3 v
咿~好核突.....
& i8 i' z/ y. V% A, ]/ N: X

9 {% X/ h, ]- a% ?; Z& A
; q. h- g; p6 i; M. V. |5 T: a& |2 K0 i1 W; s% A3 |
唔喺啩???4 K$ d7 W3 K! Z' X1 I1 q$ K
7 y0 B4 {* V* g
你居然会觉得核突???
salafei 发表于 2008-5-30 19:56:28 | 显示全部楼层
一D都唔美型呀!
平常心 发表于 2008-5-30 20:06:48 | 显示全部楼层
见到靓女吾起痰点得,
salafei 发表于 2008-5-30 20:27:46 | 显示全部楼层
米要离你远D。。。
平常心 发表于 2008-5-30 20:34:37 | 显示全部楼层
我真人出镜,一睇就只好色之人,
' f, f7 j3 D$ e- O' i
" a1 ~5 o' o5 v4 C) |红色我最爱,
salafei 发表于 2008-5-30 20:42:03 | 显示全部楼层
……甘细粒,睇得唔系几清楚
imbb 发表于 2008-5-30 20:45:10 | 显示全部楼层
咩叫由細睇到大呀,鍾意睇就睇,使咩理人地講咩,我爸媽都話我,不過我反問佢地連續劇有咩甘好睇,本人認為其實連續劇仲無聊,動漫就比較搞笑,可以好大限度甘放鬆心情!
平常心 发表于 2008-5-30 21:08:14 | 显示全部楼层
头像限制,吾关我事,睇得好清,
wjr5200 发表于 2008-5-30 21:25:47 | 显示全部楼层
原帖由 imbb 于 2008-5-30 20:45 发表 : x, F  z7 w% `  b
咩叫由細睇到大呀,鍾意睇就睇,使咩理人地講咩,我爸媽都話我,不過我反問佢地連續劇有咩甘好睇,本人認為其實連續劇仲無聊,動漫就比較搞笑,可以好大限度甘放鬆心情!
  s6 U4 c2 Z0 @) G
- v* h6 k; b) \! S( {6 u4 L
* j( G% w# c' ?& |; k+ X
我都系甘话,宜家D连续剧仲有度衰,睇来睇去都系果几个人,特别系TVb的   比如说由一月到五月秦沛已经扮作三次人地老豆了
平常心 发表于 2008-5-30 21:33:18 | 显示全部楼层
秦沛吾扮老豆吾通扮后生,当红吗?要吹谷一下,佘佘一出天下无敌,