[旋风分享] [原創][Shaman King][通靈王][1-64][粵&日雙語][更新至37集]

miga 发布于2008-5-22 15:06 20678 次浏览 214 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
totti001 发表于 2008-6-10 11:20:22 | 显示全部楼层
有好野就一定要下载
唔知 发表于 2008-6-10 13:20:24 | 显示全部楼层
原帖由 2497341O1 于 2008-6-9 22:51 发表 : d3 H0 G2 v! \
MU唔得嘅話,.   纳米咯,   或者AD呀...          好期待通灵王呀, 我睇完1-5集喇....   

w2 q9 }$ P6 j1 f2 a3 D' V6 f: Y8 q0 n
咁我试吓上传其它地方...
2497341O1 发表于 2008-6-10 13:22:09 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2008-6-10 13:20 发表
/ D2 U4 h, Q) T9 x: M1 d1 c+ P2 s0 R. I, v( {9 f2 q( a, f6 ^9 M0 o

( z/ S  C# Q2 G' \" E7 T  Z. }! k咁我试吓上传其它地方...

; e0 _0 J4 ~+ ^
! d) d3 V" _. N8 y
8 }6 w) u% j( j7 n 好嘅``     等你好消息!!!
2497341O1 发表于 2008-6-11 12:38:08 | 显示全部楼层
通靈王呀....        好想继续睇落去呀....   楼主...
huang 发表于 2008-6-11 12:55:38 | 显示全部楼层
不要AD,偶吾仲意,
miga 发表于 2008-6-13 01:02:18 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-11 12:55 发表 , m: `5 }/ O' ]2 E' T
不要AD,偶吾仲意,

8 {2 C- ~1 [* Z- `( v) A: l4 Z; e7 B: D4 I$ r# T: p2 J0 x! K! V
試用JS空間....
miga 发表于 2008-6-13 01:02:34 | 显示全部楼层
己經更新了06話.....
leafir 发表于 2008-6-13 01:35:34 | 显示全部楼层
张于都等到了,楼主加油哦,支持你
2497341O1 发表于 2008-6-13 08:41:17 | 显示全部楼层
终于有拉`       可以继续睇拉`      楼主, 唔好停呀```
平常心 发表于 2008-6-13 10:54:33 | 显示全部楼层
有更新,下正,画质配音合成太好,下载支持,感谢,
huang 发表于 2008-6-13 11:39:53 | 显示全部楼层
强烈要求下载数码暴龙合成25.26集的帮忙补种
miga 发表于 2008-6-13 12:01:27 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-13 11:39 发表
0 S2 Q# a& d; k- x0 L/ A强烈要求下载数码暴龙合成25.26集的帮忙补种
6 l3 F  m4 j9 l' Z2 V8 O9 I% R
  Y9 t/ {# q: r
好的...帮你补啦....快D吓....我补的时间唔长.....