TVB龙珠GT53

kuangrey 发布于2008-4-28 12:26 2771 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
龍珠 GT [更新至第53集] (DVD-AVI)转ON9【動畫名稱】:龍珠 GT
+ z# r; ]/ h8 x, t7 Y% }【動畫集數】:53+ Y# @, |* D! L* G; ^: D3 q
【動畫語言】:TVB粵語
/ R( l0 z# t* T1 T* D* T【動畫字幕】:冇字幕
3 y+ r4 a: v1 w; R. O9 b( G【檔案格式】:AVI
  {/ p7 z& q! i; L: x, ]! z【檔案大小】:333M" u& U9 W7 Z6 e* b6 |
【做種日期】:10粒seed
! s8 m! N8 T. Z8 o- R6 E" X* Y" m8 G- x/ H3 |
為顧他人著想,請於下載完後,至少做一日種。
5 d7 L7 d. B! m
6 S2 `# K! y8 \& W% s* n
! W+ b/ V. a" s

纒痌 GT 53[1].avi.torrent

20.67 KB, 下载次数: 3, 下载积分: 社区币 -5 星梦

已有(9)人评论

tandong 发表于 2008-4-28 18:25:27 | 显示全部楼层
抄书都抄得差过人!!
282812106 发表于 2008-4-28 22:15:13 | 显示全部楼层
唔知有无其他集数啊?
jinguang 发表于 2008-4-29 07:09:53 | 显示全部楼层
又更新一集啦,支持楼主的不屑努力。
kuangrey 发表于 2008-4-29 12:16:29 | 显示全部楼层

原帖由 tandong 于 2008-4-28 18:25 发表 0 P6 U; F1 O. b
抄书都抄得差过人!!
% X9 o% Z% L; z* s3 {" j
我先5跟人啊,无自己作风
tandong 发表于 2008-4-29 16:53:09 | 显示全部楼层
原帖由 kuangrey 于 2008-4-29 12:16 发表 3 K& {' ]6 W) T3 F
) B: p- m* u. ~# y# p% Q, x1 o6 p& ~6 a
我先5跟人啊,无自己作风
连【原創】都未刪,抄出自己嘎作风?
kuangrey 发表于 2008-4-29 17:44:30 | 显示全部楼层

原帖由 tandong 于 2008-4-29 16:53 发表
* }8 ]0 r1 S: I4 X, v& v. _% N& b连【原創】都未刪,抄出自己嘎作风?
+ N4 F. Q4 }  y( p7 K$ M5 N* p
佩服你真仔细,我改了啦,下次讲白D啦
282812106 发表于 2008-4-30 01:58:44 | 显示全部楼层
呵呵~~唔知讲咩好~~
% U. [$ L  D4 J! u; h4 C' j钱好难搵...唔知要点抄人啊??等我唔使咁辛苦狂发贴去搵钱下野喇....哈
zhi 发表于 2008-5-3 16:17:34 | 显示全部楼层
有冇搞错啊, 只係1集又收2个星梦咁多! 希望唔会好似楼主你上次所发嘅42-43咁冇种就得啦!
11ysys 发表于 2008-7-6 08:36:08 | 显示全部楼层
AVI,不便收藏。。。。但都顶一下