[吃喝玩乐] 大家为何喜欢渴汽水?

rx-rider 发布于2008-4-27 20:51 7189 次浏览 52 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大家为何喜欢渴汽水?3 a/ b% j7 h$ N( G# H
甜,还是能解渴?

已有(52)人评论

神之左手 发表于 2008-4-27 20:55:12 | 显示全部楼层
喝可乐只是为了一种感觉
9 ]6 P% i. J% q+ a7 E- y# \" n7 w" z% c, |
灌一口半罐的可乐
; u# a  _; ?, B) t+ {7 a3 Z$ d! o2 L7 p2 D/ |% G  V% H5 j8 e) a
喉咙有种很刺激的感觉
幻影傳說 发表于 2008-4-27 21:59:22 | 显示全部楼层
依家喜歡飲清水多d,冇得揀先會飲汽水
wjr5200 发表于 2008-4-27 22:59:21 | 显示全部楼层
乜唔系无得拣先饮清水既咩
shason 发表于 2008-4-27 23:10:11 | 显示全部楼层
无错。係一种感觉,另外气+水+糖精係有特别感觉
abc-like 发表于 2008-4-27 23:44:08 | 显示全部楼层
原帖由 rx-rider 于 2008-4-27 20:51 发表
: L% {0 w) M! Z3 \5 I大家为何喜欢渴汽水?- {5 M) H; L0 F9 [! z! ]# Q% |/ K
甜,还是能解渴?
我已經冇飲汽水好~耐~喇!
abc-like 发表于 2008-4-27 23:44:53 | 显示全部楼层
原帖由 幻影傳說 于 2008-4-27 21:59 发表
8 D( Y$ D3 ^$ q依家喜歡飲清水多d,冇得揀先會飲汽水
典解你又飲清水架
kalaso 发表于 2008-4-28 00:37:20 | 显示全部楼层
甜甜的容易入口
kalaso 发表于 2008-4-28 00:38:12 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-4-27 23:44 发表 $ }% T* T) C$ _
我已經冇飲汽水好~耐~喇!
, q& m! X+ h2 z

) u; R* |  S4 N, [+ R你又点解5饮吖?
( }  G% k1 w7 a: ?" L% F* U有病吖??/
abc-like 发表于 2008-4-28 00:42:20 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-4-28 00:38 发表
4 E9 R7 F- P# a. L- x9 ~; ?
2 D& A. M5 f4 y7 f/ Q( m
' O0 E; {$ A& |, m' u0 T你又点解5饮吖?
# j' e& a3 w+ _! Q; H有病吖??/
冇病呀~!
/ T6 f0 \; Y" R% L冇錢/d貨唔好/唔健康/太多糖/
Laputa81 发表于 2008-4-28 13:55:24 | 显示全部楼层
又真喺无谂过喱个问题啵~~
) g) d  S# \7 x9 f. q2 e" b0 D甜甜哋过口瘾啩~~~4 o3 Q  d$ V& m8 K2 p# [
3 q" S* _+ h+ `) B- Y9 c& B
汽水都唔解渴嘅·······
- f" D+ h: Y3 B. T* W+ G有时饮成支都仲口渴~~~0 V( d- O( W/ Z, {3 L
结果就一肚水~~~, |$ }" l! a" p+ C1 @- U9 F, ^

; S+ e3 G9 q: I5 v6 q冰冻清水解渴啊~~
tandong 发表于 2008-4-28 18:28:44 | 显示全部楼层
喝可乐能解渴,香草味个只!!
12345下一页