[声优讨论] 演艺人间——郭志权 [提取音频]

Lujin 发布于2008-4-11 23:32 10049 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
陈欣、郭志权主持的电台节目(1996年)——演艺人间
5 ^, \/ B! m* h7 D. u# N7 i% D8 M3 e
# v9 ^. f5 v, h; G0 i) H9 I自制提取音频(128kbps,因为是广播音频提取,所以音质不是太好):0 z0 a' @8 l" K0 J  G7 M; _* C

( @! y8 h/ I  F) p演艺人间1 郭志权、陈欣、梁少霞、郑丽丽、黎伟明( L1 z' p- w" |  r5 P

& U6 ?- @! Z9 |演艺人间-郭志权1A.mp3演艺人间-郭志权1B.mp3演艺人间-郭志权1C.mp3演艺人间-郭志权1D.mp3
1 `7 u3 C* T  ], d. R* x
# S) ~+ _) W" p2 q8 S) h" |  x$ }' z
演艺人间2 郭志权、陈欣、郑丽丽、林保全、陆惠玲、黄凤英: |) q: q2 `4 G  {1 ]
2 G3 ?* S- |, M; m5 a
演艺人间-郭志权2A.mp3演艺人间-郭志权2B.mp3演艺人间-郭志权2C.mp3演艺人间-郭志权2D.mp3
0 _1 e. M# _6 q% K+ I0 j8 Y* n  V  f( h) A# O/ b; d- H
演艺人间1A:
3 Y" U$ i: M; K4 ]9 C5 R
演艺人间1B:
/ p# M& u* L: ?4 J
演艺人间1C:8 z( c- n! u9 K3 k8 z" T5 e( U/ c% @
3 J. F* t2 d4 v: |- r3 \6 l
演艺人间1D:
) u4 y! T! s! G* j7 u$ h
/ P* E# [! J9 P+ q$ `
演艺人间2A:
. B9 S3 Y/ d9 q+ n' p
# J" e2 s- A* y# E3 u: g
演艺人间2B:8 B* H3 T  T; ?% v5 k7 J4 U, d" j: `. ?, p

5 {9 `0 C& o$ V& f% Y
演艺人间2C:
3 ~4 ]- B& ]1 ?/ e! k. w  ~$ P5 F$ `5 H# M. T  x
演艺人间2D:
: F1 s# y$ Q8 o
5 j( r3 p! Q/ Z& b% c8 }
+ a- t6 y0 P% {) I
$ K% D* k! k9 i+ K' ]0 s

评分

kalaso + 8 + 25 + 1 精品文章

已有(24)人评论

wjr5200 发表于 2008-4-11 23:51:22 | 显示全部楼层
很不错吖
ninaomu 发表于 2008-4-12 23:48:14 | 显示全部楼层
音频係你上传到土豆同56嘎~~~??? # \8 M/ F2 T* a! Y5 ?- W! w
: a. K. Q( K$ m/ S7 n+ n- [
56果度load得好慢哦!!!
Lujin 发表于 2008-4-13 08:36:18 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-4-12 23:48 发表 1 h4 h2 S" b) l; b- o4 k" V; y
音频係你上传到土豆同56嘎~~~???   N; P0 L3 s9 K7 R. ~* l! d
3 @2 u; t- v- V5 J& Q* _, P2 q8 d
56果度load得好慢哦!!!
& B% |! R. a( @! k+ P

6 ^) s' k& }' P/ w4 G6 Y; I抱歉,都不是我传的,我只是做提取音频的工作再提供MP3下载……
wjr5200 发表于 2008-4-16 15:57:24 | 显示全部楼层
提取音频?有视频吗?
Lujin 发表于 2008-4-16 17:28:58 | 显示全部楼层
唔该,这个是新城电台的广播节目啊,广播系無視頻的。
netasa 发表于 2008-4-17 03:05:23 | 显示全部楼层
好唔错嘅交流方式! 不过点解就係要搞到咁夜先至嚟出街呢依个节目。 “正斗英”我都唔记得左佢个样咯,係米咁正斗噶!  有无张相及及阿。  好早前我以为陈欣係女的!    保全以前配左好多电影宜家TVS4都有唔少重播。
Lujin 发表于 2008-4-17 17:04:29 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-4-17 03:05 发表 & e6 X0 h1 x0 ~$ F9 {1 }$ Q
好唔错嘅交流方式! 不过点解就係要搞到咁夜先至嚟出街呢依个节目。 “正斗英”我都唔记得左佢个样咯,係米咁正斗噶!  有无张相及及阿。  好早前我以为陈欣係女的!    保全以前配左好多电影宜家TVS4都有唔少重播。

e, R/ w/ t" v3 n尼滴節目就算系早出街,我地都未必收得到……/ s7 s8 V. O2 u( Z4 l
8 \+ F& _2 N3 u6 Q9 k5 f
香港的CV不像日本的那么愛露面,大部分都系只獻聲不露面……
8 d, S5 x3 [$ |! _  p1 q, I
9 X" P' Y" U4 {; F; G% F+ w對于陳欣,莫非你那時只知其名不聞其聲?8 V( x2 f, b6 _- C2 a

7 X# s" A( }3 }1 p# @3 ?保全嘛,我以前以為佢系靚仔呢,因為佢在足球小將、雪嶺飄零的角色……
bri 发表于 2008-4-18 23:55:43 | 显示全部楼层
这个绝对值得珍藏啦~~~
netasa 发表于 2008-4-19 04:51:33 | 显示全部楼层
原帖由 Lujin 于 2008-4-17 17:04 发表
. S3 n5 L5 [; ]6 F+ l9 I' Q( B7 Z+ P! M* X! i9 X4 v  X! g
尼滴節目就算系早出街,我地都未必收得到……
! `6 ~8 D& O& n9 @- V6 y6 k
+ y3 t" X' N6 Z' X$ Q7 o香港的CV不像日本的那么愛露面,大部分都系只獻聲不露面……
9 U& k9 U+ }1 _4 ?' i6 U+ {
7 a8 ]4 c) P# M  e; [/ E對于陳欣,莫非你那時只知其名不聞其聲?7 u& v' v7 ~2 o
. _( R+ O2 w+ \
保全嘛,我以前以為佢系靚仔呢,因為佢在足球小將、雪 ...

0 P' n/ D6 D  Z8 L* D2 b6 a$ Y# R5 Z7 S  |9 E( f9 b  x  K
知人、知声 但并不知係同为一个物体!!  陈欣好一个女仔名, 未那种咁有男人味嘅声原嚟係叫陈欣嘅人发出的。 我以为係第个,无联想到两者係同一个人。  听完之后发觉佢地好似讲好想配番以前D卡通。 唔知佢如果有机会配番佢地想配嘅嘢时,无人工佢地会唔会去配呢。 都无人问下依D问题嘅。
Lujin 发表于 2008-4-19 14:58:09 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-4-19 04:51 发表
2 }! b4 P: m6 R7 x/ m6 ?
9 I& F  c, @) i5 X$ ]- Y2 V: n' a8 {
知人、知声 但并不知係同为一个物体!!  陈欣好一个女仔名, 未那种咁有男人味嘅声原嚟係叫陈欣嘅人发出的。 我以为係第个,无联想到两者係同一个人。  听完之后发觉佢地好似讲好想配番以前D卡通。 唔知佢如果有机会配番佢地想配嘅嘢时,无人工佢地会唔会去配呢。 都无人问下依D问题嘅。

% p, G2 c! h) w
2 R  j" u% ?( e- cCV不是叫物體……
) z0 s# u1 M& b2 p& S0 J6 d8 g7 K' v1 {. v9 F3 f3 i9 k6 r) [' M
CV也要吃飯,人家的工作,是糊口的,和我們愛好者不同,你問得也太尖銳了。
kalaso 发表于 2008-4-20 18:11:42 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-4-19 04:51 发表   I. R# E+ }0 g

( @0 u4 d/ U  |" n% L
/ ~- |" P7 Q& ~1 ]知人、知声 但并不知係同为一个物体!!  陈欣好一个女仔名, 未那种咁有男人味嘅声原嚟係叫陈欣嘅人发出的。 我以为係第个,无联想到两者係同一个人。  听完之后发觉佢地好似讲好想配番以前D卡通。 唔知 ...

3 N; [% @( d0 D, M: u
: x( Z; }9 G5 D* W陈欣出左面好耐囖~ 以前的有期掌门人就成日出镜,南方台周不时重播噶
123下一页