[其它更多] 婚纱小天使TVB粤日双语MKV合成版全集完+DXTVB音频(补第1集)

huang 发布于2008-3-31 13:13 49404 次浏览 508 位用户参与讨论     [复制分享主题]
miga 发表于 2008-4-22 23:43:58 | 显示全部楼层
来顶吓H大叔先..嘻嘻...
Xoun 发表于 2008-4-22 23:49:32 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-4-22 23:23 发表
! P$ B2 D1 q8 k0 D0 q+ ]* R没有时间补第一集,自已网络繁忙,能保持定期更期已不错了

7 W2 N8 y8 x  Z* J" a已经帮H兄补了第一话...如果过期就不会再补了...我都知道上传一部动画系一件唔容易既事.所以大家要揸紧时间....记住.时间唔等人...
" S7 i5 i5 Z) G1 q! U9 h' J[アニメ] 愛天使伝説ウェディングピーチ 第01話 「祝 愛天使誕生」 (LD 640x480 XviD QB93)
1 |! d! Y! l4 M
平常心 发表于 2008-4-23 00:41:47 | 显示全部楼层
多多谢XOUN补第一集,等2号补其它集数,
jomalm 发表于 2008-4-23 01:32:15 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-4-22 23:49 发表
4 }0 n6 K$ A4 A# S& C1 \* H8 k% K/ s/ b4 w
已经帮H兄补了第一话...如果过期就不会再补了...我都知道上传一部动画系一件唔容易既事.所以大家要揸紧时间....记住.时间唔等人...( J' z0 C$ ~" h5 }9 B* ]/ `
[アニメ] 愛天使伝説ウェディングピーチ 第01話 「祝 愛天使誕生」 (LD 640x480 ...

( W9 |- r! B. D, Z
* ]6 A/ N0 a0 j3 ]4 K3 k& Z- B! U6 c可以用QQ或者MF吗?thx!
wjr5200 发表于 2008-4-23 21:36:09 | 显示全部楼层
讲得好,时间唔等人
ninaomu 发表于 2008-4-23 22:41:06 | 显示全部楼层
原帖由 wjr5200 于 2008-4-23 21:36 发表 / v5 ?0 l3 L" E* Y  X) S2 _
讲得好,时间唔等人
& l* I1 s! U) f' e0 p; D# \
鬼叫huang嘅第一集係用FS2YOU,一星期唔够就过晒期啦
Xoun 发表于 2008-4-27 11:17:38 | 显示全部楼层
下埋14同15集又可以刻录.腾翻D空间了
. J- x+ Q* O( q1 }; KThank you very much!
jomalm 发表于 2008-4-27 11:40:42 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-4-27 11:17 发表 7 x8 O! V& o" ?4 ?- D
下埋14同15集又可以刻录.腾翻D空间了
5 X8 o2 ]7 m: v) h* u. KThank you very much!
- p' ]; J( p9 Z

; `& [* }: X* B8 D8 L+ N- n0 z哈哈, 同意, 多D空間點都好D。、
wjr5200 发表于 2008-4-27 18:18:52 | 显示全部楼层
有更新收下了
wjr5200 发表于 2008-4-27 18:21:20 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-4-27 11:17 发表 " e* [1 F( c- x: F, ~
下埋14同15集又可以刻录.腾翻D空间了 # N# _9 o- U8 W$ l9 m
Thank you very much!
  r/ p! h8 V9 i; x: W" z1 U! A

k3 n. W2 U8 _& J
2 z  l' u0 ?8 ]! W7 ?1 a我又系甘认为,炼金也差不多够一张盘了
sksson 发表于 2008-4-29 21:04:27 | 显示全部楼层
婚纱小天使.....好想睇.....不过无星梦.....唉....!!
wjr5200 发表于 2008-5-1 21:32:11 | 显示全部楼层
原帖由 sksson 于 2008-4-29 21:04 发表 5 S) [5 F+ k/ B- M
婚纱小天使.....好想睇.....不过无星梦.....唉....!!

7 E# f% w  [. Z+ U, z为想要的野努力啦,我都同你一样无乜钱啦