[吃喝玩乐] 大家一般去那里买新手机?

rx-rider 发布于2008-3-2 12:10 5787 次浏览 56 位用户参与讨论   [复制分享主题]
大家认为那类好? 功能要求:打游戏,接彩铃,能用听MP3,能照像,能下手机游戏。。。。0 {+ M! {, ~' W2 Q& b0 t- Y
1000以下。

已有(56)人评论

abc-like 发表于 2008-3-2 12:26:52 | 显示全部楼层
原帖由 rx-rider 于 2008-3-2 12:10 发表
, ^' x3 y- ]( l) P2 \大家认为那类好? 功能要求:打游戏,接彩铃,能用听MP3,能照像,能下手机游戏。。。。  V) v- t  n+ I# [
1000以下。
沒買過手機!!( }* B+ }  j+ }
一般可打出已很足夠!!
6 A) T9 L2 V0 ~0 S. Q; `+ c1 J愈少麻煩野就愈好!!
/ g: m! z& d' t* D4 n) _& i0 m (舊電都壞叉唔足數, 但都唔敢換粒, 貴既又唔抵用, 平既又驚爆炸!)
huang 发表于 2008-3-2 12:55:08 | 显示全部楼层
本人还在用诺基亚8310呢,我的要求好简单能发短信,接听就是了(其实我好想换机的,鬼叫我穷啊,无钱)
ks128 发表于 2008-3-2 22:42:20 | 显示全部楼层
我现在部手机只可以听电话同发短信
mfgpx 发表于 2008-3-3 11:47:46 | 显示全部楼层
肯定系去HK买喇,仲使问?
紫舞枫林 发表于 2008-3-3 11:54:06 | 显示全部楼层
中意去香港丰泽或百老汇买^_^   贪佢礼物多 1 C: U6 P  d$ O' ?) J  P  R4 C& i0 [
' A' \7 m) H  G! \/ n! [
中意MP3功能好  同埋按键灵活葛
tandong 发表于 2008-3-3 12:27:51 | 显示全部楼层
一次要滿足6个愿望喔!!
abc-like 发表于 2008-3-3 12:39:50 | 显示全部楼层
我都唔覺新功能有什麼了不起!!
# c7 Y9 `" v+ S" y! W$ ]都是要收費的, 賺大錢的!!* o4 L2 u  w2 x7 f; Z4 D" o3 M

9 t, U" r, O$ {+ H7 t售價亦不合理, 二手的更得人驚....(除非係識得果個人先敢買)
Laputa81 发表于 2008-3-3 14:27:29 | 显示全部楼层
一般会捡i版嚟买~~~
7 S0 u5 ~7 _1 l5 \6 |; \
: n1 D1 a" D$ C( I0 N5 T话时话~~~
6 h4 `+ S( `' r8 u1000以下有以上功能嘅话~~~
, q' c; X/ w- o, ^9 j: h1 E7 q国产嘅都杀???
ar_mie 发表于 2008-3-3 15:29:31 | 显示全部楼层
1000以下...真係要禁多功能..就國産咯...$ }5 }5 F7 f/ t. E3 {+ W% l. @
絕對大把可以揀...
rx-rider 发表于 2008-3-3 19:21:56 | 显示全部楼层
不要国产。。。。。。。。。。。。。。
Kiver 发表于 2008-3-3 21:25:40 | 显示全部楼层
原帖由 rx-rider 于 2008-3-3 19:21 发表
0 w# U5 U/ g% c不要国产。。。。。。。。。。。。。。

: J  v# e- I  [# t7 w9 ~, M( n) a; J, o& ^; z! e. N9 p: s
那你起码俾到1500了
12345下一页